2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم اختلاف سنی هست

ولی اگه فکر می کنی، اخلاق و رفتارش خوبه

ومی تونید باهم خوشبخت بشید 

قبول کن. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

هر دو نا شنوا هستین؟

این طوری به نظرم یه کم سخت بشه ....اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته که به کمک احتیاج داشته باشید چطور به هم اطلاع میدین؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عزیزم این تویی که میخوای با طرف زندگی کنی ، ما از احساساتی که نسبت بهش داری یا شرایطش چی میدونیم که بگیم خوبه یا نه ؟؟ تفاوت سنی زیاد هم دلیلی بر رد خاستگار نیست 

بهتره بری مشاوره و بیشتر تحقیق کنی درباره خاستگارت ، اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه

هر دو نا شنوا هستین؟این طوری به نظرم یه کم سخت بشه ....اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته که به کمک احتیاج ...

من با سمعک میشنوم خوبه مشکلی نیست ایشونم با سمعک میشنوه ولی میگه دوست ندارم همینطوری راحتم

من با سمعک میشنوم خوبه مشکلی نیست ایشونم با سمعک میشنوه ولی میگه دوست ندارم همینطوری راحتم

خوب اینجوری خوبه....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین اختلافه اونقدر نیست که ندید بگیم رد کن 

اگر اخلاقش خوبه و وضع مالیش خوبه قبول کن 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ببین اختلافه اونقدر نیست که ندید بگیم رد کن اگر اخلاقش خوبه و وضع مالیش خوبه قبول کن

اخلاقش خوبه مهربونه دست دل بازه

ماهی ۳۰ تومن میگیره

خونه داره

قراره سال آینده ماشین هم بگیره 

ولی خب خانواده ام بخاطر سنش قبول نمیکنن

اخلاقش خوبه مهربونه دست دل بازهماهی ۳۰ تومن میگیرهخونه دارهقراره سال آینده ماشین هم بگیره ولی خب خان ...

خب قبول کن، آخه اختلاف سنی انقدر نیست که بگیم رد کن ،

لب مرزه دیگه ، ولی اونقدر زیاد نیست که به رد کردن برسه حالا یا خانوادت صحبت کن ... اونقدر زیاد نیست که بگیم زشته و این حرفا . 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱