از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
عزیزم این تویی که میخوای با طرف زندگی کنی ، ما از احساساتی که نسبت بهش داری یا شرایطش چی میدونیم که بگیم خوبه یا نه ؟؟ تفاوت سنی زیاد هم دلیلی بر رد خاستگار نیست
بهتره بری مشاوره و بیشتر تحقیق کنی درباره خاستگارت ، اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه
در حال تلاش برای قبولی ارشد روانشناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱
اخلاقش خوبه مهربونه دست دل بازهماهی ۳۰ تومن میگیرهخونه دارهقراره سال آینده ماشین هم بگیره ولی خب خان ...
خب قبول کن، آخه اختلاف سنی انقدر نیست که بگیم رد کن ،
لب مرزه دیگه ، ولی اونقدر زیاد نیست که به رد کردن برسه حالا یا خانوادت صحبت کن ... اونقدر زیاد نیست که بگیم زشته و این حرفا .
در حال تلاش برای قبولی ارشد روانشناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱