2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 🥲

176 بازدید | 4 پست

ما کلا دوتا خواهریم خواهرم روز بله برونم نیومد با اینکه ما از ۴ روز پیش بهش گفته بودیم ، روز بله برون به مامانم پیام داد که ما نمیتونیم بیایم شوهرم تا ساعت ۱۲ سرکاره اگه بیایم ۱۲ شب به اون ور میایم  با اینکه شوهرش هرجا میشینه میگه شغلم دست خودمه ، روز خواستگاریمم همش تو قیافه بود خانواده نامزدم متوجه شدن که خواهرم تو قیافس ، بعدا مادرم ازش پرسید که چرا تو خاستگاری آبجیت تو قیافه بودی برگشته گفته چون از نامزدش خوشم نمیاد از کار نامزدش خوشم نمیاد و اینکه خودم حس میکنم حسودی میکنه ولی ای کاش دیشب منو خجالت زده نمیکرد کلا ۳ نفر بودیم و مامان بابام همش سرپا بودن ، حتی بهم تا الان تبریک هم نگفته 

شما بودین چطور باهاش رفتار میکردین؟؟؟؟؟؟

بنظرم حرفای دلتو بهش بزن 

خواهر منم همینطور بود

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شغل همسرتون چیه؟چرا حس می کنم حسوده بازم مطمئن نیستم

پدرش ساختمان ساز هست بااون کار میکنه  و آدمای باخدایی هستن ، یبارم شوهرخواهرم نشست جلوم گفت اونایی که خونه درست میکنن حروم خورن من خیلی ناراحت شدم دیشبم که نیومدن 

پدرش ساختمان ساز هست بااون کار میکنه و آدمای باخدایی هستن ، یبارم شوهرخواهرم نشست جلوم گفت اونایی ک ...

پس احتمال حسادته چقدر بدم میاد از اینایی که حرفشون پرت می کنند😐

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨