2777
2789

حس میکنم بین دوستم و پارتنرم ی چیزایی هست 

دیروز  با دوستم مرکز خرید بودم بعد ما ی اکیپیم ک همه باهم دوستن و کاپلن قرار بود شبش ی سری از این بچه ها برن سینما همون مرکز خرید ک اکثریت پسرای اون اکیپ با پارتنر من دوستن منم زنگ زدم ب پارتنرم ک بگم بیا ماهم باهاشون بریم خاموش بود بعد ی ساعت پی ام داد بنزین تموم کرده بودم و فلان باز افلاین شد خلاصه من رفتم خونه 

ولی خبری از دوستپسرم کسی ک یه دقیقه پی ام منو دیر سین میزد کلی معذرت خواهی میکرد نشد 

بعد اینهمه ساعت بی خبری ساعت دو نصف شب پی ام داد عذاب وجدان گرفتم بچه ها بهم گفتن تو هم باهاشون بودی و زنگ زدی ب من و فلان ک من تازه دوهزاریم افتاد اقا رفته بوده پیش اونا 

انقدرم بهش خوش گذشته ک اصلا انلاین نشده پیام منو سین بزنه از عصر تازه دوشب موقع برگشت یاد من افتاده 

تو‌اون اکیپ همون دوستم ک انگاری جفتشون رو هم فاز دارن هم بود

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
خیانت محسوب میشه ، یه بار انجام داده دوباره هم انجام میده چه جوری تحمل شون می کنید این پسرا رو ؟!

فکر کن من دیدم اون نیست بدون اون نرفتم

بعد رفته عیش و نوشش رو کرده برای من حرف از عذاب وجدان میزنه

از اونور اون دوستم ک روی این فاز داره هیع میگه گوشت خوب نصیب تو شد از حرص منفجر شدم دیشب خدا جفتشونو لعنت کنه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کن من دیدم اون نیست بدون اون نرفتمبعد رفته عیش و نوشش رو کرده برای من حرف از عذاب وجدان میزنهاز ...

میدونم دوسش داری ولی چند روز محل نده بزار دیگه تکرار نکنه ، انجام دادن هر کاری بار اولش سخته ولی بعدش راحت الان دوست پسرت مرحله ی اول رو گذرونده مزه ش افتاده تو دهنش ، راحت از اشتباهش نگذر و نبخشش بزار بدون هر خیانتی تاوان بدی داره براش