2777
2789
عنوان

خواهشا جوابم دهید

92 بازدید | 16 پست

شوهرم تازه ماشین خریده جاریم و خواهر شوهرم هی به من میگفتن ماشین واسع چتونه ..چرا خریدین تو بهش بگو منم میگفتم به خودش بگین چرا به من میگین جاریم به شوهرم قهره..شوهرم رانندگی خب بلد نیست یعنی ما برای شما نگرانیم..میگفتن به شما گوش میده بگو باهش هیج جا نره یعنی ماصین روشن میکرد مامدن پیش من میگفتن کجا رفت..چرا رفت منم اعصابم خراب شده بود میگفتم به خودش بگین به حرفم گوش نمیکنه..حالا دیروز با ماصین رفته بودیم خونه پدرم بعد امده خونه خواهر شوهرم امده پیش جاریم گفته بود من با ماشین رفتم خونه پدرم با شوهرم با جاریم غیبت من کرده بودن جاریم خودش گفت ..گفت چرا باهش رفته بودی مگر قرار نبود سوار ماشین نشی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا عزیزم دیگه فشارم رفته بالا میان به من میگننن

یکبار وایستا جلوشونو بگو به شماها مربوط نیست شوهرم ماشین خریده و من و میبرتم خونع خانوادم !

نکنه میخواهید راننده شخصی شماها بشه 

مگه  شوهرت چندسالشه؟ چرا هنوز ماشین بلد نیست خب بفرستش کلاس رانندگی تکمیلی. پس قبلا که ماشین نداشتین باچه رفت و امد میکردین. اصلا بگو خودم میخوام گواهینامه بگیرم بشینم پشت ماشین 

مگه شوهرت چندسالشه؟ چرا هنوز ماشین بلد نیست خب بفرستش کلاس رانندگی تکمیلی. پس قبلا که ماشین نداشتین ...

۳۳ سالشه..دیگه ماشین نداشتیم..با موتور میرفتیم .موتور داشتیم