اره چون گرونب هست تربیت مراقبت از بچه هست باورت نمیشه دیشب دور از جون همه بچه ها ی دختر ۱۰ ۱۲ ساله ب ...
من۱۰شب میومدم خونه اونم از۱۳تا۱۷سالگیم و با کسی هم نبودم
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
خب تو سالم بودی نسل قدیم با جدید فرق داره اصلا کار ابن بچه ۱۲ ساله توجیه نداره ماهم دختر داریم
متولد۸۶هستم چندان هم قدیم نیس
چرا توجیه داره ولی
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
اره چون گرونب هست تربیت مراقبت از بچه هست باورت نمیشه دیشب دور از جون همه بچه ها ی دختر ۱۰ ۱۲ ساله ب ...
اخ اخ اخ
واقعا
ننه باباشونم احتمالا یه جا سرگرمن
ماسالا هر دختر ده دوازده ساله سیگارم دستشه چنان با افتخار فوت میکنه انگار که مثلا مدال المپیکه دستش
اه
چقد چندشن
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
من الان تک فرزندم واقعا سختم به خصوص از وقتی ازدواج کردم جاب خالی یه برادر یا خواهر حس میکنم به نظر من بچه بیشتر از پول یه همدم مثل خواهر یا برادر میخواد این تجربه یک تکنیک فرزند که خودم باشم
سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم