2777
2789
عنوان

داستان بعضیا🤣🤣🤣

104 بازدید | 8 پست

f فلانی داشته میرفته کافه میبینه جلو درش ی سطل گذاشتن هرکی میره تو ی تف میندازه توش......

با خودش میگه من ک تف ندارم بندازم.حتما ضایعست همین جوری برم داخل کلاسم میادش پایین.یکم شل میکنه جلو سطل ک میرسه،سطل و بلند میکنه سر میکشه.بعد خیلی شیک و مجلسی ی تف میندازه تو سطل میره داخل😅😅😅😅

الانم ی سریا افتادن تو زندگی آدما همچین دارن تلاش میکنند شوهر یارو رو از چنگش درارند😅 فک میکنند چ کار شاقی دارن میکنند و چقدر کارشون درسته و قشنگه .همچین میان نطق میکنند انگار اتم و شکافتن یکی نیست بگه بابا اون آدم اگر کارش درست بود ک خیانت نمیکرد اونم با یکی مثل تو ک اینقدر وا موندی ک یارو سن بابات برات نمیشد آرزو.عزیزم اون براتو آرزو 😂 برای ما دیگه تبدیل میشه ب خاطره.👍

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

چ جالب در پی همین موضوع یاد ی داستان دیگه افتادم😁

مملو داشته تو خیابون میرفته تاریک بوده کنار جوب ی چیزی نظرش و جلب میکنه داشته برق میزده.با خودش میگه سکه طلا پیدا کردم یواشی دولا میشه خیلی سر مخف برش داره تراول جیبش میفته تو آب میره.بلند ک میشه میبینه اونی ک تو مشتشه ی تیکه آهنه ک فقط نور افتاده بوده روش.تازه یادش میفته ب خاطر ی تیکه آشغال تراول خودشم از کف داده.

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم دقیقا داستان همون مردایی ک میفتن دنبال یکی مثل تو بعدا میفهمم چی و گذاشتن،چی و برداشتن،ک دیگه اون موقع باید بهشون فقط بگی👍👍👍👍

[QUOTE=396990256]چه دل پری🤣[/QUOTE

اینجوریه دیگه وقتی ب پست ی آدم هیچی نداره بدبخت بی وجود میخوری.

البته من دلم از مملو پره وگرنه اونا ک حتی ارزش فک کردنم نداشتن.

از جایی ک انتظار نداری بخوری اونم ب نامردی......و🤥🤥🤥

اونیم ک فکر میکردیم خوبه شد این.ما انصراف میدیم فعلا.

چون عادت داریم اول خوبیای یکی جبران کنیم بعدم قطعا بدیاشو.