2777
2789
عنوان

ببینین چی دیدم

167 بازدید | 7 پست

شب ساعت ۲ که خوابیدم،۷و نیم بیدارشدم

من از عقرب نفرت دارم

خواب دیدم انگار یه سالن بزرگه همه از طبقه بالا میگن بیا پایین تو هم داخل جشن شرکت کن ،وقتی رفتم داخل سالن که همش خانواده پدریم بودن ،تا وارد شدم ۶ تا عقرب بزرگ سیاه که در کل ۲ نوع عقرب بودن دیدم ،خیلی عجیب بود این خواب واسم

کی میدونه تعبیرش چیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونا دشمنتن حواست باشه و عقرب باعث ثروت هم میشه از خانواده پدریت دوری کن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

خواب شما خیلی جزئیات داره و هم سالن و جشن داره و هم عقرب‌ها. در تعبیر خواب (به‌ویژه در فرهنگ اسلامی و ایرانی) هر کدوم از این نمادها معناهای خاصی دارن:

سالن بزرگ و جشن خانوادگی: نشون‌دهندهٔ جمع شدن فامیل، ارتباطات خانوادگی و گاهی هم آشکار شدن مسائل پنهان در جمعه. جشن می‌تونه هم خبر خوش باشه هم نوعی ظاهرسازی (یعنی ظاهراً خوشی ولی در باطن چیزی دیگه).

خانوادهٔ پدری: در تعبیر خواب معمولاً ریشه‌ها، اصل و نسب یا موضوعاتی که از سمت پدر و فامیل پدری میاد رو نشون می‌ده.

عقرب: تقریباً همیشه در تعبیر خواب، نماد دشمن پنهان، کینه، حسادت یا آزار هست. به‌ویژه چون شما در بیداری هم از عقرب نفرت دارید، ضمیر ناخودآگاهتون این سمبل رو برای نشون دادن خطر یا آدم‌های آزاردهنده به کار برده.

شش تا عقرب از دو نوع مختلف: این می‌تونه نشونهٔ این باشه که چند نفر از اطرافیان (احتمالاً از همون جمع خانوادگی یا نزدیک بهش) نیت خوبی ندارن. دو نوع بودنشون یعنی دو "دسته" یا دو "نوع رفتار" از سمت اون‌ها وجود داره.

🔮 به‌طور خلاصه:

این خواب می‌تونه هشداری باشه که در جمع خانوادگی (خصوصاً سمت پدری) مراقب حسادت‌ها، حرف‌ها یا رفتارهای بعضی‌ها باشی. ممکنه در ظاهر جشن و خوشی باشه، اما پشت پرده افرادی هستن که نیت یا حس خوب ندارن.

خوابتو زدم چت جی بی تی. این تعبیرو آورد

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨