2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 44 پست

١- شرايط طوري شده كه جوونا كمتر سمت ازدواج ميرن و علاقه اي ندارن خودشون رو وارد سختي ها و مشكلات زندگي كنند 

٢- خودت رو با ديگران مقايسه نكن كه اذيت بشي مثلا من ٤٠ سالمه بچه ندارم بيخيال چرا بايد ناراحت باشم البته قبلا اينطور نبودم الام له ابن نتيجه رسيدم كه نبايد خودم رو ناراحت كنم و قرار نيست همه زندگيا شبيهه هم باشه و اينكه اكثريت بك روند زندگي رو دارند و مشابهه هم هستن دليل بر درستي اون روش و مسير نيست ...

قرا نيست همه شبيهه هم باشند 

٣- زيبا و شاغل هستي پس كسي كه ميخواد بياد سمت شما احتمالا حودش رو در حد و اندازه شما نميبينه و گرينه ها محدود ميشه اوني كه ميره سمت  متاهل كه مسئلش جداست و بيماره و قصدش فقط يه چيزه ... 

فكرشو نكن زمانش مهم نيست به قولي كميت مهم نيست كيفيت مهمه هميشه بهترين رو بخواه به موقعش يا نصيبت ميشه يا شرايطي پيش مياد كه ميگي چه بهتر كه نشد ... 

من جواب تورو ندادم که ریپ زدی جواب کسی دیگه ای رو دادم میخاست جواب میداد دونی واسه خوردن شما نپاشیدم ...

اگه اینطوره که ببخشید اما بهتر نیست جواب ایشون رو هم با ادبیات بهتری میدادی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت فهمیدی چی نوشتی؟ دوباره بخون! تاثیرات منفی دعا ! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ! مردم از خنده!

چقد بانمکی نمک پاشه مامان بزار اسپندو دود کنم جیگرم نمیری تو با این نمکت انرژی منفیو میخای بهت نشون بدم؟ البته از مامانتم بپرسی کارتو را میندازه داستانه دیشبو ازش بپرسی 

من ۳۲ سالمه☹️

منم قشنگم قدبلندم تحصیلات بالا دارم ماشین دارم دفتر دارم و درآمدم خوبه تک فرزند هستم

البته من تا چند سال پیش هرکی میومد میگفت باباش کارگره کسرشانمون میشه باهاشون وصلت کنیم میرفتن به واسطه میگفتن

بعد میگن دخترا پول پرستن!!