naazzi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 107 عنوان میشه بی بی چک اشتباه بزنه 66 بازدید | 4 پست من سه بار بی بی چک زدم منفی بود ولی پریود نشدم یه بچه یه ساله دارم اگه زعفران چیزی بخورم پریود میشم نمیخوام بچه تشکیل بشه 1404/07/09 | 06:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11267 بله ممکنه بی بی چک اشتباه کنه من خودم بی بی چکم پررنگ شد اما فرداش پریودشدم شماهم اگه باردارباشید بچه الان تشکیل شده از همون تشکیل نطفه زعفرون و اینا هم به درد نمیخوره من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8697 عزیزم اول مطمئن شو هزینه اش یه ازمایش فقطبعدم اگه باردار باشی بخوای سقط کنیقتل عمد حساب میشهبهتره عاقلانه تصمیم بگیری اگه حامله بودی گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 23705 برو ازمایش بدهجلوگیری فقط جلوی تشکیل رو میگیره و بعدش دیگه اثری نداره. شما که بچه نمیخوای جلوگیری کن زعفرون اکثر مواقع سقط نمیکنه ولی دیدم باعث بیماری قلبی بچه شده اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
naazzi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 107 چقد گذشته از پریودت؟ نمی دونم چند ماه بود پریودم نا منظم بود