2777
2789
عنوان

کی شوهرش اتش نشانه دستا بالا

5643 بازدید | 27 پست

سلام عشقا ببخشید وقتتونو گرفتم من شوهرم کارمنده در حال حاضر به واسطه یه اشنا قراره اتش نشان بشه البتع شرایطش خیلی دشوارع گفتم که به واسطه اشنا خلاصه که تمام ازمون هاشو قبول شده و بهش گفتن هروقت امادگی داشت میتونه شروع کنه شغلش خستش کرده حقوقشم یک و ۵۰۰اینطوراست رسما نون میزنیم تو خون چون به زحمتش نمی ارزه یه دختر دارم که هنوز یک ماهشم نشده راسته میگن یه روز کلا خونس یه روز کلا خونه نیست شرایطش چطوره؟حقوقش چه قدرع؟ ممنون میشم راهنماییم کنید اگر همسرتون یا اشناهاتون وارد این شغل شدن یا اطلاعاتی دارید متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کاری سختی خودشو داره دیگه اتش نشانم همینطوره مرایاش خوبه حقوقشونم بیش از ۱ونیمه.

اینجوری ک شما نگرانی باید شوهرت بشینه تو خونه ور دلت.تازه اونم خطرات خودشو داره ممکنه یهو دیوار بریزه....

کم لوس کنین مردارو توروخدا.

مردن وظیفشونه توانشم دارن

خداروشکر که دارمت❤❤💙

شوهرمن نیس ولی من خودم اتش نشانارو دوس دارم 😍😍😍😍 خیلی زحمت میکشن.

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
هر کاری سختی خودشو داره دیگه اتش نشانم همینطوره مرایاش خوبه حقوقشونم بیش از ۱ونیمه. اینجوری ک شما ن ...

نه عشقم من نگران نیستم اتفاقا فقط دلم میخواد حقوقی که میگیره به زحمتش بی ارزه اخه نمیشه زندگی کرد با این حقوق خسته شدم 

همسرتون ميخان اتش نشان شهري بشن يا اتش نشان كارخونه يا مركز صنعتي؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

حالا سال یبار قراره مثه یجایی مثه پلاسکو پیش بیاد برن خاموشش کنن دیگه این همه لوس بازی نداره 😐بعدم ادم هرجا که عجلش برسه میمیره میخاد تو رخت خاب باشه میخاد نوک قله باشه پس بیخودی بد به دلت راه نده اتش نشانا هم مثلا یکی توخونه گیر میکنه میرن درش میارن اتیش و اتیش بازی کمتره که برن خاموش کنن خیالت راحت 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شوهرخواهر منم آتش نشانه.حقوقش خوبه نزدیک ۴تومن.یک روز سرکاره دوروز خونه س.راننده س و اگر توی عملیات نیرو کم باشه اونم وارد عملیات میشه.چون درسش رو ادامه داد الان مسؤول ایستگاه شده.هرشغلی سختی خودشو داره اینم همینطور ولی درکل شغل خوبیه ۲۰سال هم بازنشست میشه

اگه رسمی استخدام میشه، حتی با حقوق کم ، می ارزه. بیمه داره، مزایا، بازنشستگی، سختی کار... دو روز ،یک روز ، کار کردن هم برای خودش جالبه. وقت بیشتری رو با شما و دخترتون میگذرونه. امیدوارم که خوب باشه. بهتره این موقعیت و از دست ندن

دایم ک تو اتیش نیستن .بیشتری بیکارن و والیبال و چای و ورزش .ولی وقتی مورد اعلام کنن خطر داره .اونم احتمالا .هر روز احتمالش هس اصلا طرف  رییس بانک داره میره سر کار اجر بیوفته سرش .بمیره پس نره سر کار و بشینه خونه؟؟شوهر من نظامیه البته اتش نشانی نیس 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉