2777
2789

واقعا حرفت عجیبه.من با این که پول دارم،ولی هیچ عملی نداشتم،قد ووزنم هم ایده آل نیست،خیلی هم به مد نیستم،تو منطقه خوب تهرانم،ولی خیلی راحتم،تازه تو هر جایی،با هر شخصی ارتباط میگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا حرفت عجیبه.من با این که پول دارم،ولی هیچ عملی نداشتم،قد ووزنم هم ایده آل نیست،خیلی هم به مد نی ...

من فقط تنهایی اعتماد بنفسم پایینه 

باورت میشه تاحالا تنهایی کافه نرفتم رستوران نرفتم دکتر نرفتم 

نمیدونم واقعا،خیلی فکر میکنم بش ،کلا اینطوری نیستم فقط تنهایی نمیتونم برم بیرون

بهش فکرنکن

.من. قدم کوتاه تا چندوقت پیش خیلی عذاب می کشیدم تایه روز پاشدم گفتم عه قدم کوتاه ولی سالمم شکرخدا

عه قدم کوتاه دوتا فرشته دارم

قدم کوتاه خانواده ام سالمن

نگاه کن چقدشکرگذاری قشنگ قدر داشته هامودونستم 

گفتم خداقدندادی صلاح ندونستی

منم نچرالم هیچ کاری هم نکردم ولی عاشق خودمم .نه بگم اعتمادبه نفس دارم نه اصلا ها نگاه همون اولم گفتم قدم کوتاه

من فقط تنهایی اعتماد بنفسم پایینه باورت میشه تاحالا تنهایی کافه نرفتم رستوران نرفتم دکتر نرفتم

من شاید ۹۹درصد کارام تنهاییه.چه زمانی که دختر بودم،چه الان.

حتی خارج از کشورم بودیم،با این که زبانم خوب نیود،نقشه به دست،تو خیابانها بودم.

این ربطی به اعتماد به نفس نداره،شما از بس تو خونه ای ،عادت کردی.

برا درست کردنش،هر روز خودت رو مفید کن به بیرون رفتن،به یه بهونه ای.

روز بعد زمانش رو بیشتر کن و جاهای جدید رو امتحان کن.

با وجود تپش قلب انجام بده ،درست میشه

از وقتی ک شوهرم نزاشت برم بیرون و گفت دور دوستاتو خط بکش منه احمقم قبول کردم نشستم خونه

یعنی  همیشه وهمه جا باشوهرت رفتی و تاحالا یه بارم تنهایی نرفتی پیاده روی یاخرید یا جایی بشینی یه چیزی بخوری یادکتر بری و ....حتی با بچت؟

با بچههام میرم اما تنهایی نه یعنی در حد ی مقازه رفتم و زود اومدم

پس مغازه رو تنها رفتی همین خیلی خوبه ببین یک روزدرمیون بزوبیزون پیاده رویو خرید ودکتر و...وهربار تایمتو بیشتر کن مثلا روز اول ۵ دقیقه روزدوم ۱۰سوم یک ربع هرچی تپش قلب وحالت تهوع ت بیشتر شد وفارت افتادوسردت شد تو محلش نذار مقاومتتو هی ببر بالاتر هربار تایم بیشتری بمونی اوکیمیشی منم بعد مدت ها خونه موندن اینجوری بودم الان شکرخدا بهترم البته من همه جا تنها میرم منم بادوستام دری ودوستیه فقط مجازیه ارتباطی ندارم چون خارج ازکشورن یاشهرستانن و خونه ی خواهربرادر وفامیل هم فقط با مادروپدر میرم قبلا باهمسر سابقم میرفتم و خوشم نمیاد تنهایی برم منم شای تنهایی برم اونجاها استرس بگیرم ولی بیرون اوکیم پیاده روی میرم گاهی خزیدیا دکتر یا تابستون تو متر میشستم گاهی میرفتم آبمیوه فروشی کافه یارستورانهمین دوروبرخونمون تنهایی توام برو عادت میکنی