2777
2789
عنوان

چقددد زود شد همچی 😂😂

211 بازدید | 13 پست

شنبه رفتیم مدرسه ( کلاس دهم انسانی) هیچکدوم تو این کلاسی رفتم قبلا نمیشناختم فکر کنید دوشنبه باهم اکیپ شدیم رفتیم بیرون 😑😂🤡آخه هههه یعنی چی به این زودیییییی گروه هم زدیم تو واتساپ واسه خودمون ۱۴ نفر عضو داریم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

ان شاء الله تا آخر سال این خوشی بمونه براتون

مرسی 

اما مدارس اینور دیگه فکر کنم تا ۱۲ همینام 

حوصله ندارن هرسال کلاس بندی کنن😂😂

آخیی از کلاس دهم خیلی خاطره دارم خوش بگذره بهتون برا ما که یازدهم دوازدهم کرونا اومد دیگه مدرسه ندید ...

خوشبحالتون سگ گرما باید بریم مدرس هههه😂💔

نکه مدرسه نمیرم تلفنی با دوستام گفتم چی کار دارین میکنین تو این تابستون.... زود گذشت واقعا

راهنمایی بد گذشت ولی خداروشکر گذشت 

اصلا خوشبحالمون نبود ، خوشبحال شما که میرید مدرسه 😂

وایییی نگو 

کلاس بغلی میگفتن معلم ورزش خیلی سگ اخلاقه 

صبحی با همون داریم 😑😂

خوش بحالت😐

من روز اول دهم باکل کلاس دوست شده بودم چون کلا اهل بگو بخندم ولی ته دلم واسه راهنمایی خیلی تنگ شده بود اون اکیپو خوشگذرونیای قبل هیچکدوم مثه اونا نبود واسم همه میگفتن بعد دبیرستات عوض شدی کلا افسرده شده بودم منی که کل مدرسرو میزاشتم روسرم دبیرستان از جام تکون نمیخوردم انقد روحیم خراب شده بود اخرم ترک تحصیل کردم

خوش بحالت😐من روز اول دهم باکل کلاس دوست شده بودم چون کلا اهل بگو بخندم ولی ته دلم واسه راهنمایی خیل ...

من راهنمایی فقط یدونه دوست داشتم یا بقیه نمیساختم 

خلاصه حاضر نیستم برگردم به راهنمایی دبیرستان بیشتر خوش میگذره 😁

من راهنمایی فقط یدونه دوست داشتم یا بقیه نمیساختم خلاصه حاضر نیستم برگردم به راهنمایی دبیرستان بیشتر ...

من دوره راهنمازیو عاشقش بودم فقط به عشق اونا درس میخوندم مدرسه میرفتم دهم نصف سالو نرفتم اصلا بااینکه بچه هاش خیلی پایه بودن و اهل عشق و حال و دوره راهنمایی واسم یچیز دیگه بود