2777
2789
عنوان

اهنگ پیشنهاد بدید نظرمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 30 پست
سی سالگی خواجه امیری هزار ویک شب عرفان

دوتا خواننده با صدای واقعا خوب خواجه امیری بی نظیره صداش که صرفا برای شنیدن صداشم ه شده باید آهنگو گوش بدی 

طهماسبی آهنگاش دلو میلرزونه احساس عاشقونه میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیالت بیخیالم کردیه و دار دنیا ونو خیالاتم زندگی کم وگرده لیلا:)یه اهنگ دیگه بو هاتنت دست ب دعا روم ...

متاسفانه متن آهنگ تو گویشای محلی مهمه و من کردی بلد نبودم 🥲

حمید هیراد انفرادی)) اینو بی رحمانه بگو می‌خوام ببینم چقدر سلیقه مون فرق داره😁

اینو قبلا گوش دادم نوجوون بودم انفرادی شده سلول به سلول تنم خوده من در خود من در خود من زندانیست 

اون زمان فاز میگرفتم با این آهنگ متنشم عکس پروفایلم بود 😂

بزار دوباره گوش کنم ببینم الان چه حسی دارم

حمید هیراد انفرادی)) اینو بی رحمانه بگو می‌خوام ببینم چقدر سلیقه مون فرق داره😁

من سبک شجریان گوش میدم و از آهنگایی که متنشون ادبیه بیشتر میپسندم و چون اینم ادبیه نظرم مثبته فقط به نظرم باید دوباره آهنگ تنظیم مجدد باشه و

بی رحمانه بخوام بگم متن آهنگ کوتاه بود و عمقش همون شاه بیتی بود که خوندم و عمیق نمیشد

نظر شخصیمه😁 زمان خودش اما خوب بود اونموقع

اینو قبلا گوش دادم نوجوون بودم انفرادی شده سلول به سلول تنم خوده من در خود من در خود من زندانیست اون ...

اره من باهاش ادیت هم زدم تازگی ها همش نگاه میکنم میرم تو حس 😂😂

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

من سبک شجریان گوش میدم و از آهنگایی که متنشون ادبیه بیشتر میپسندم و چون اینم ادبیه نظرم مثبته فقط به ...

اره برای زمان خودش خوب بود منم چون یک چند وقت باز تو اینستا ترند شده بود دوباره شنیدم تا حالا نشنیده بودم 

اره برای زمان خودش خوب بود منم چون یک چند وقت باز تو اینستا ترند شده بود دوباره شنیدم تا حالا نشنیده ...

عه جدی دوباره ترند شده

ای بابا مد بودیم مد بودن مد نبود 😂

از آهنگای اون زمان خستم محمد علیزاده هم خیلی حس میگرفتم

شنیدم خسته ام مثل یک قایق شکستم که چشم رو درد دنیا بستم 

فک کنم سلیقه مون تا یک حدی شبیه هم باشه