2777
2789
عنوان

بارداری

83 بازدید | 8 پست

سلام خانما ترخدا اونایی ک واردین بیایین جواب منو بدین 

۶ماهه اقدام ب بارداریم و هنوز باردار نشدم تو سونو اولم اومده بود چسبندگی خفیف  و کیست ریز و مایع ازاد هم دیده شد 

ولی بعد از یک ماه مصرف مدروکسی پروژسترنم و دوباره سونو دادم تو سونوم چسبندگی نداشتم و مایع ازادم دیده نشد کیستمم دکترم گفت خیلی ریزه نیاز ب عمل نداره با قرص رفع میشه  ولی چون تو اقدام ب بارداری بودم قرص قند خون و قرص مکمل اوزیل برام داد الان نزدیک دوهفتس ک دارم استفاده میکنم هردوشو نزدیکه دوما بود ک خونریزیمم قط نمیشد  الان یک هفته بیشترع ک قط شده ولی دوباره امشب لک دیدم بنظرتون لک لانه گزینی هست یا اینکه بخاطر مصرف قرصاس پریود دارم میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد هم امشب بیبی چک زدم عکسشم میزارم

من موقع حاملگی لکه ای ندیدم بی بی چک هم شنیدم بهتره صبح زود با اولین ادرار تست کنی

اخه من این دارو ها رو مصرف میکنم بخاطر اون پرسیذم گفتم شاید باردار شده باشم و لک دیک دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اقدام نیستم ولی پریودم نامنظم بود سونو واژینال انجام دادم توش فولیکول ریز نشون داد با پلی کیست، ولی دکترم گفت چیزی نیست اصلا قرصم نداد

یعنی بعدا تو بارداری مشکل ساز میشه؟

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

یعنی فقط پلی کیست و فولیکول داشتین؟پس چرا دکترم بهم گفت هیچ مشکلی نداره

بله گفت کیست داری و فولیکول ها ریز باید دارو مصرف کنم تا باردار بشم چون کیست جلوی تخمک گزاریو میگیره شاید شما کیستتون خیییلی نبوده نگفته 

بله گفت کیست داری و فولیکول ها ریز باید دارو مصرف کنم تا باردار بشم چون کیست جلوی تخمک گزاریو میگیره ...

احتمالا

ان شالله خیلی زود مشکلتون حل شه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳