2777
2789
عنوان

تعیین جنسست

141 بازدید | 11 پست

هفته ۱۷ م دکتر گفت فک کنم پسره اگه دستش نباشه🤔 بعضی بچه ها شیطونن دستشونو میزارن

به نظرتون پسره یا ممکنه اشتبا باشه؟ دو هفته دیگه آنومالی باید بدم ک دقیق معلوم میشه ولی الان امکان داره اشتبا باشه تشخیص دکترم؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

تعیین جنسیت😅

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم خیلی دوس داره پسر باشه اینقد ک اسمشم انتخاب کرده همش به اون اسم باهاش حرف میزنه خودم دختر دوس داشتم ولی الان احساس غرور میکنم شاید واس اینکه پسره شایدم واس اینکه جنسیتش معلوم شده به فکر آینده ش افتادم😇😇

سونوگرافی برای بچه ی خواهرم از روی ستون فقرات تشخیص درست داد

اینجا که شما رفتین احتمالا تازه کار بوده

البته ان شاالله که درست گفته باشه

ولی وقتی تجربه اشون بالا هست همه ی جوانب رو در نظر میگیرن

دخترم❤❤❤هلیااااااا
سونوگرافی برای بچه ی خواهرم از روی ستون فقرات تشخیص درست داد اینجا که شما رفتین احتمالا تازه کار بو ...

دکتر متخصص ولی سونوژیست نیس سونو داره واس معاینه تازه کار نیس با تجربه س ولی تا دوهفته گفت بزرگتر میشه و دقیق معلوم میشه سونو ان تی ک دادمم سونوژیست گفت هنوز کوچیکه هفته ۱۱ بودم یکی از فامیلامون دوقلو بارداره ۱۳ هفتگیش ان تی احتمال داده بود دوتاشم پسره مال اونم دیروز همین دکتر گفت دوتا پسر

دکتر متخصص ولی سونوژیست نیس سونو داره واس معاینه تازه کار نیس با تجربه س ولی تا دوهفته گفت بزرگتر می ...

پس ان شا الله که درست گفته دیگه

شک نکنید

ان شا الله که یک پسر شیطون و سالم و صالحه

دخترم❤❤❤هلیااااااا

انشالله چیزی که دوست دارید باشه

اما خیلی عجله نکن تو خرید

چون یکی رو دیدم تو دوره حاملگیم تمام وسایلش رو خریده بود ماه هفت بود، جنسیت رو اشتباه بهش گفته بودن مونده بود با وسایل چیکار کنه طفلک

پس ان شا الله که درست گفته دیگه شک نکنید ان شا الله که یک پسر شیطون و سالم و صالحه

آمين مرسي عزيزم ان شاءالله

انشالله چیزی که دوست دارید باشه اما خیلی عجله نکن تو خرید چون یکی رو دیدم تو دوره حاملگیم تمام وسا ...

اتفاقا خيلي عجولم اوليمم هس ذوق دارم😍😍 ولي از يه طرف استرس دارم يهو اشتبا بشه

اتفاقا خيلي عجولم اوليمم هس ذوق دارم😍😍 ولي از يه طرف استرس دارم يهو اشتبا بشه

انشالله که درست باشه عزیزم فکر کنم آنومالی بری دیگه دقیقتره با خیال راحت بعدش میری خرید

چون اون مواردی که انومالی هم اشتباه کنه خیلی نادره