2777
2789

سلام ممنون بابت نکات خوبتون

لطفاً اگه مقدوره پست هایی که این چند روز اخیر توی تاپیک مدیریت گذاشتین رو هم کپی کنین اینجا خیلی خوب بودن

و اینکه توی تاپیک اعلام کنین که تاپیک زدین

@ماوی،گوز‍ 

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم شما می تونید تاپیک رو قفل کنید و هر چیزی در رابطه با طب سنتی بلدید تو این تاپیک بنویسید ت ...

سلام نه عزیزم نیاز به قفل کردن نیست سوال بپرسن در حد امکان جواب میدم نکاتی هم که می‌دونم می‌نویسم خدمتتون

سلام ممنون بابت نکات خوبتونلطفاً اگه مقدوره پست هایی که این چند روز اخیر توی تاپیک مدیریت گذاشتین رو ...

سلام.خواهش میکنم عزیزم.چشم حتما.فقط یک مقدار چند روز مشغول کارهای ساخت خونه ایم.همه ی نکاتی که مفیدن رو می‌نویسم

عزیزم من میخواستم در مورد طبع بدنم بپرسم.رنگ پوستم سفید یعنی بور هستم.زیر چشمم از اول یکم پف داره بعضی روزا پف بیشتر میشه .خونریزی پریودم خیلی شدید شده از سی وچار سالگی به اینور و انرژیم کمه

کمبود آهن دارم قرص آهن میخورم .به آجیل آلرژی میدم جدیدا.

و اینکه دوستان من مطالبی که می‌زارم و میگفتم فقط طب سنتی نیست.تغذیه یا هر چیزی که بنا به تجربه بدست آوردم هست درمانهایی که دیدم و کسانی که درمان شدن یا به عکس به دلایلی درمان نشدن و...وگرنه من فقط اینکه صرفا طب سنتی باشه صحبتام نه فقط تجربیاتم هست و دوست دارم اگر چیزهای از روی ناآگاهی برای خودم یا کسی اتفاق افتاده خوب اگر اون مشکل در کس دیگه ای بود اگر بتونم کمکی کنم اون مشکل رو برطرف کنه.

یه چیز دیگه اینکه من اکثر ویژگی های هر طبعی رو می‌زارم .اکثر ویژگی ها تو فردی که اون طبع رو داره هست.حالا اون ویژگی های دیگه چه علتی داره

مثال فرضا شخصی مزاج گرم و خشک داره ولی چند تا از ویژگیهای فرد سرد مزاج رو داره مثلاً معده سرد یا...خوب این فرد با اینکه طبع اصلیش گرم هست ولی معده سرد داره یعنی سردی در معده ش غلبه کرده.یا خیلی چیزهای دیگه .اتفاقا درمان اینها سخت‌تره چون همه ی بدنشون یک طبع رو نداره

سلام.خواهش میکنم عزیزم.چشم حتما.فقط یک مقدار چند روز مشغول کارهای ساخت خونه ایم.همه ی نکاتی که مفیدن ...

سلام عزیزم

من کم کاری تیرویید دارم قرص میخورم

خیلی سردم میشه

همیشه بی انرژی هستم

خونه ام همیشه نامرتبه

کم خونی ندارم

ولی پریودم شدیده

چاقی شکمی دارم 

غبغب هم دارم

حالم خوب نیست دعام کنید

سلام عزیزممن کم کاری تیرویید دارم قرص میخورمخیلی سردم میشههمیشه بی انرژی هستمخونه ام همیشه نامرتبهکم ...

عزیزم وزن و قد رو هم بگین. من چیزای مفید رو میگم ولی درمان خیر.مثلا برای همین تیرویید .علت به وجود اومدن اکثر بیماری های مزمن غلبه سردی در اون قسمت بدن هست اکثر افراد سرد مزاج تیرویید کم کاردارن واین مثل یه چرخه هست یعنی چی.یعنی اینکه سردی باعث میشه وزن به هیچ وجه پایین نمیاد وزن بالا هم خودش بیماریهای مربوط به چاقی و سردی رو به وجود میاره.پس اصلاح مزاج نیازه.در طب سنتی اول پاکسازی بدن انجام میدن.ولی چون بنده متخصص نیستم. پس در حد اصلاح تغذیه و چیزایی که می‌دونم براتون مفیده و بی ضرر میگم.البته پاکسازی رو هم در حد چیزهایی که برای همه قابل استفاده هست و بیضرر میگم.باهمین ها خیلی مشکلات حل میشه.ولی اگر درمان جدی‌تر نیاز باشه برای درمان بهتر هست به طب سنتی مراجعه کنین.درضمن هر طب سنتی رو قبول نکنین چون باید فرد واقعا حرفه ای باشه در این زمینه و متخصص.

چون الان کسانی هستند تو این زمینه ها فعالیت میکنن و با انواع دمنوش ها فرضامی‌خوان مشکل رو حل کنن.این دمنوش ها چون اسمش مثل چای هست  ما فکر می‌کنیم خوب چه اشکالی داره دمنوشه استفاده کنم در صورتی که این گیاهان همشون دارو هستند و مصرف نادرستشون به بدن به خصوص کبد آسیب میزنه پس درمان رو از طرف هر کسی قبول نکنین.وتو این موارد خواهشاً حساس باشین .سلامتی چیزی نیست که به  راحتی بدست بیاد و با خوردن هر ماده ای ما میتونیم سلامتیمون رو تضمین کنیم یا بالعکس.هر چیزی رو که وارد معده میکنیم بهش به چشم این نگاه کنیم که این ماده قراره وارد تک تک اعضای بدنم بشه پس روش حساس باشیم.

به جرات میگم شاید اگر مصرف فست فود و چیپس و پفک و اکثر چیزهای شرکتی رو به حداقل برسونیم 70در صد همه ی بیماری ها از بین می‌رفت.

بیشتر سردی های رحم.بیشتر ناباروری ها مشکلات کبد و...