2777
2789

دوتا سیب زمینی متوسط با سه پیاز رنده کن ، سه تا تخم مرغ متوسط هم بزن... نمک و زردچوبه به میزان لازم

یه ماهیتابه روغن بذار، موادتو بریز درشو ببند، خودشو که گرفت و اونطرفش سرخ شد برش گردون!

هرچی نازک تر باشه برشته تر و خوشمزه تر میشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

با یه پیاز!

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشتباه تایپی بود! خخخ

دوتا سیب زمینی متوسط با سه پیاز رنده کن ، سه تا تخم مرغ متوسط هم بزن... نمک و زردچوبه به میزان لازم ...

مرسى عزيزم. نميدونم چرا کوکوهام توش خوب نميپزه. روش سرخ ميشه اما توش انگار موادش نپخته ست!! 

سلام. من پیاز و رنده میکنم ابشو میگیرم سیب زمینی رنده میکنم اضافه میکنم بهش پودر سیب زمینی، زرد چوبه فراوان، نمک، فلفل سیاه و قرمز  ، پودر سیر یا پودر زنجبیل (در صورت تمایل) و تخم مرغ هم اضافه میکنم و مخلوط میکنم ، روغن که خوب داغ شد موادم و قاشق قاشق میریزم و سرخ میکنم. این دستوری که من کوکو سیب زمینی درست میکنم و همه از مزه اش تعریف میکنن

مرسى عزيزم. نميدونم چرا کوکوهام توش خوب نميپزه. روش سرخ ميشه اما توش انگار موادش نپخته ست!! 

خواهش میکنم   

نازک باشه میپزه!  کمش کن درشو بذار 

من كوكو سيب زمينى رو با سيب زمينى پخته درست ميكنم. درسته روغن بيشترى ميبره ولى به نظرم خوشمزه تره.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
سلام. من پیاز و رنده میکنم ابشو میگیرم سیب زمینی رنده میکنم اضافه میکنم بهش پودر سیب زمینی، زرد چوبه ...

پودر سیر منم دوس دارم ولی سلیقه ایه!

سلام. من پیاز و رنده میکنم ابشو میگیرم سیب زمینی رنده میکنم اضافه میکنم بهش پودر سیب زمینی، زرد چوبه ...

مرسى گلم يعنى مواد رو کوچک کوچک درست ميکنى؟ يا کلشو خالى ميکنى؟ 

والا کوکو سیبزمینی همه مثل همه فرقی نداره من یه حبه سیر رنده میکنم تو موادش

بعد که قاشق قاشق ریختم تو تابه تا یه طرفشون سرخ شه روی اون طرفش یه برش نازک قازچ میذارم و فلفل دلمه ای ریز خرد شده میریزم بر میگردونم این طرفم سرخ شه
یا مایع کوکو غلیظ درست میکنم شکم پرش میکنم با مایه گوشتی میشه با قارچ و پنیرپیتزام میشه در اخرم به پودر سوخاری اغشته کن سرخ کن میشه شکم پر
یا مواد باز غلیظ درست کن توش جعفری بزن توی پودر سوخاری بغلتون بعد سرخ کن میشه کروکت

خدایا