2410
2632
عنوان

کسی در مورد سرکلاژ تجربه ای داره؟

4723 بازدید | 32 پست

سلام دوستان گلم. یکی از دوستانم که بارداره جفتش پایینه و طول دهانه رحم ۲۹ سانته و بهش گفتن باید سرکلاژ شه. الان این دوستم خیلی استرس داره و براش سواله که این عمل چطوری انجام میشه؟

روی جنینش اثر بد نمیذاره؟

بعد از عمل درد داره و نیاز به مسکن هست؟ 

لطفا هر تجربه ای در این مورد دارید بگید تا دوستم از نگرانی در بیاد.

یه عمل یک ربعه با بیهوشی اصلا متوجه نمیشه..دهانه رحمشو میدورن..اگر هفته ش پایین باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد..بعدش احتیاج به مراقب نسبی و بعضیا مطلق هست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من تجربه ندارم ولی کسی که طول دهانه رحمش کوتاه باشه و جفت پایین باشه برا اینکه جنین سقط نشه حتما باید سرکلاژ کنه 

این عمل یعنی دوختن دهانه رحم هیچ ربطی به جنین نداره و مسلما درد هم نخواهد داشت 

دیگه از سزارین که بدتر نیست بعدش بهش مسکن میدن

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

2603
دردش زیاده؟  بعد از عمل مسکن هم باید استفاده کنه؟

نه عزیزم درد نداره 😘😘خودشون مسکن میدن..ولی بسیار راحته این عمل

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه عمل یک ربعه با بیهوشی اصلا متوجه نمیشه..دهانه رحمشو میدورن..اگر هفته ش پایین باشه هیچ مشکلی پیش ن ...

ازچندهفتگی مشخص میشه که بایدسرکلاژ بشه یانه؟

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
ازچندهفتگی مشخص میشه که بایدسرکلاژ بشه یانه؟

عزیزم زمان سونوی ان تی..که دکتر احمق من سرویکسمو چک نکرد😕

2640

😢😢😢😢😢وووی. خاک توسرشون. به من‌گفتن جفت پایینه. واسه همین میترسم

😢😢😢😢😢وووی. خاک توسرشون. به من‌گفتن جفت پایینه. واسه همین میترسم

جفت پایین ربطی به سرکلاژ نداره که😂سرکلاژ واسه دهانه رحمه..عزیزم اولش جفت پایینه کلا هفته های بالا رحم که رشد کرد جفتم میاد بالا..اصلا چیز بدی نیست که

اره دوست منم سونو ان تی که رفته بهش گفتن. الانم شهرستانه اونجا دکتر خوب نیست حتی میترسه بیاد تو جاده که شیراز بره پیش یه دکتر خوب

2456
جفت پایین ربطی به سرکلاژ نداره که😂سرکلاژ واسه دهانه رحمه..عزیزم اولش جفت پایینه کلا هفته های بالا ر ...

جدی؟؟؟پس چرا یه خانومی اون بالا گفت جفت پایین

اره دوست منم سونو ان تی که رفته بهش گفتن. الانم شهرستانه اونجا دکتر خوب نیست حتی میترسه بیاد تو جاده ...

سرکلاژ سخت نیست همونجا یه دکتر خوب پیدا کنه زودتر انجا بده تا هفته ش بالا نرفته..خدادوشکر کنه زود فهمیده..مثل من اسیر رخت خواب و تنهایی نشد

جدی؟؟؟پس چرا یه خانومی اون بالا گفت جفت پایین

خب اونم میشه ولی اکثرا جفتشون پایینه..واسه من زود رفت بالا..کلا من هر کس و دیدم پایینه

2604