2777
2789
عنوان

روکش دندون

106 بازدید | 17 پست

سلام من حدود یک ساله دندونمو روکش کردم ولی نمیتونم باهاش چیزی بخورم درد میکنه ذوق ذوق میکنه

امروز رفتم مطب دکتر بهش میگم میگه طبیعیه مال همه اینجوریه برا شما هم اینجوریه؟ 

مثلا بهترین و گرون ترین روکشو کردم ولی انگار اون دندونو از دست دادم وقتی نمیشه باهاش غذا خورد بود و نبودش چه فرقی میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روکش خوب و بد نیس 

عصب کشی ناقص و احتمال عفونت هس 

بدین یه دکتر مجددا باز کنه عصب کشی رو چک کنه، پر کنه عفونت احتمالی رو از بین ببره‌و روکش رو مجددا نصب‌کنه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

نکنه از زیر پوسیده بوده دندون؟من روکش کردم فقط ۲ هفته اول اینطوری که میگی بود. الان اوکی شده کاملا

به منم هر سری اولاش میرفتم میگفت خوب میشه صبر کن الان یکساله میگذره همینجوری مونده

نمیدونم عصب کشی کردم بعد روکش

اهان خب خوبه. پس درست کردن برات.

از روکش که نیست. شاااید شاید هنوز پوسیدگیش کامل رفع نشده. جای نگرانی نیس. برو دکتر بگو. روکش رو برمیدارن اگر نیاز باشه بازم ترمیم میکنن و روکش میذارن سرجاش.

به روکش خوب و بد نیس عصب کشی ناقص و احتمال عفونت هس بدین یه دکتر مجددا باز کنه عصب کشی رو چک کنه، پر ...

یعنی بد عصب کشب کرده؟  دکتر دیگه هم رفتم عکس بردم ولی مشکلی نگرفت از عصب کشیش

یعنی بد عصب کشب کرده؟ دکتر دیگه هم رفتم عکس بردم ولی مشکلی نگرفت از عصب کشیش

پس احتمال عفونت هست 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

رفتم گردن نمیگیره بیشرف میگه ماله همه اینجوریه دندون خودت نیست که انتظار داری مثل برای خودت باشه

بنظرمن با شدت پیگیری کن‌ . بگو پرسیدم هیچکس اینجوری نیست. وقتی نتونم ازش استفاده کنم خب میکشیدم‌ چرا اینهمه هزینه کردم؟ 

انشالا درست میشه. نگران نباش.

یعنی بد عصب کشب کرده؟ دکتر دیگه هم رفتم عکس بردم ولی مشکلی نگرفت از عصب کشیش

بلنده شاید روکشت کوتاهش کن خب

واسه من اولاش بلند بود درد میگرف دادم کوتا کرد درست شد

دست ۲ نفر کاربری