2777
2789
عنوان

مادرشوهر

92 بازدید | 6 پست

سلام من توی دوره عقدم همسرم کارش ی جوریه که پیش من نیست هر ۲ ۳ ماه یک بار میبینمش.

مادرشوهرم هرروز بهم زنگ میزنه و هرروز توقع داره برم خونشون با اینکه خونشون دوره و حداقل هفته ای یک بار بهش سر میزنم یک ناهار میمونم نهایتا یک کمکی میکنم  ظرف میشورم. 

همچی خوبه اما بعضی اوقات شروع میکنه ب گیر دادن که کم خونی قرص بخور دارو بگیر موهات چرا میریزه به دوستت دست نزن دستتو ب چشمات نزن چیزایی که باعث میشه تو مخ من باشه و انقدر تکرار میکنه که ادم اذیت بشه. من مادر خودم این چیزارو اصلا بهم نمیگه.

بنظرتون رفتارش درسته ؟ چیکار کنم با این رفتار و این موضوع؟

خب دلیلی نداره وقتی شوهرت نیس توبری خونشون مخصوصاحالاکه گیرم میده.نرو اگه اذیتی اینجوری کدورتم ممکنه ...

خب مسئله این هعی گیر میده بیا بیا من چیکار کنم چی بگم اخه بهش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب مسئله این هعی گیر میده بیا بیا من چیکار کنم چی بگم اخه بهش

بگو کاردارم هربار یه بهونه بیار مثلا مهمون داریم سرماخوردم و..چون اونجور ک اون رفتارمیکنه باعثه ناراحتی میشه پس دوری ودوستی فعلا بهتره.

بگو کاردارم هربار یه بهونه بیار مثلا مهمون داریم سرماخوردم و..چون اونجور ک اون رفتارمیکنه باعثه نارا ...

اره اینجوریم میشه.

بنظرت در جواب اون حرفاش چیکار کنم چون حتی اگه شوهرمم باشه یک ثانیه هم منو ببینه شروع میکنه ایراد گرفتن همیشه چیزی جز ایراد گرفتن ازش ندیدم

اره اینجوریم میشه.بنظرت در جواب اون حرفاش چیکار کنم چون حتی اگه شوهرمم باشه یک ثانیه هم منو ببینه شر ...

یه بار بااحترام جلوش وایسا و بگو من اینطور صلاح دیدم یااین ب نظرخودم درستترین تصمیمه.چندبارم ک کلا موقع ایرادگرفتن محل ندی یاخودتو بزنی ب اون راه میفهمه ک حرفاش اهمیت نداره