2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده همش وسوسه میشم

92 بازدید | 13 پست

برااولین بار بایکی رفتم تو رابطه 22سالمه 

دوماهه تو رابطه بودیم من همش سرد بودم یعنی سرد جواب میدادم نمیدونم مقصر منم یااون این اخریا کارش تو لوازم تحریر بود گف نزدیک مهره سرم شلوغه دیر پیام میداد یا اخر شب میومد عذرخواهی میکرد ویدیو میداد ک ببین انوز تو خیابونم نرفتم خونه منم واقعا حس کردم سرد شده بلکش کردم دوطرفه بعد دیدم پیام نداد دراوردمش سرد جواب میداد میگفت خودمم دلیلشو نمیدونم ولی قصدش جدی بود از روز پنج شنبه ن پیامی دادیم ن زنگی اخریام بیو تلگرامشو گذاشته اهنگ کیسان که میخونه بهم دل نبندین

چکارکنم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چرا اینجوری کردی

چ طوری؟؟ خب سرد شده بود چکارکنم نباید یه پیام بده 

اخریا زنگ زدم بش گفتم چرا این طوری شدی گفت بیا حضوری حرف بزنیم دیدم پیامامو هر دوساعت سه ساعت یه بار جواب میده گفتم لازمه ببینیم همو گفت بنظرم اره ولی هر طور خودت دوست داری منم گفتم حرفی ندارم خواستم حرفای توو بشنوم گفت وقتی حرفی نداری من چی بگم دیگ گفتم اوکی مواظب تودت باش اونم گفت توهم بعد گفت همین

گفتم بله بهترین پاسخ برای رفتارای اخیرته گفت اها اوکی دیگ تمام

چ طوری؟؟ خب سرد شده بود چکارکنم نباید یه پیام بده اخریا زنگ زدم بش گفتم چرا این طوری شدی گفت بیا حضو ...

منم با یکیم همینه خیلی وقتا 

همینکه گفته بی بیبنمت خوبه 

ن میفهمم سزد میشن آدم باید یکم بکشه عقب

منم با یکیم همینه خیلی وقتا همینکه گفته بی بیبنمت خوبه ن میفهمم سزد میشن آدم باید یکم بکشه عقب

خب پیام ندم بش؟ من اولین رابطم بود حتی دستم ب یه پسر نخوردا بود ک بااین دست هم دادم 

خب پیام ندم بش؟ من اولین رابطم بود حتی دستم ب یه پسر نخوردا بود ک بااین دست هم دادم

منم همینطوری دقبقا با این 

خیلی اشتباها کروم دیت اول گزاشتم ی دس بدیم 

مقصر منممم ناپختگی

من ۱۸ چ امسال میرم ۱۹