2777
2789
عنوان

ببینید چه چیز عجیبی رو پشت بوم پیدا کردم 📷📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 120 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادمه بچه بودم بدونه دمپایی رفتم ببینم دوستام هستن یا نه من بستنی مو تند خوردم تا برم پیششون دیدم یه چیز کف پامو نیش زد خیلی سوزشش بد بودگفتم چی بود دیدم یه زنبور گنده زیر پام مرده بود پام تا الان میگیره ول میکنه زهرشو بچه بودم به هیچکی نگفتم میترسیدم بگم دلواپس شن فقط خارید بادش خوابید میگفتن اگه زهرشو در میوردی این اتفاق نمیفتاد من داشتم برای اهل خونه تعریف میکردم .خدا شاهده خوابیدم همون زنبور حرف زد گفت من اون سال نمیخواستم نیش بزنم ولی شد منو ببخش به خاک عزیزم بلند شدم گفتم باورم نمیشه من بدل نگرفته بود فقط دردکه نیش زده بود تعریف کردم گفتم ببین حتی حشره هه و زنبور اینا ناراحت میشن یکیو ناراحت کنن انسانها چه جوری دل میشکونن بجای عدر خواهی عذاب وجدان باز کارشون تیکه شونو میندازن و انجام میدن .خواستم از همینجا بگم زنبور خوشگل.من اصلا ازت ناراحت نیستم پیش میلیونها چشم نیگم از این تریبون حلالت حلالت حلالت

یادمه بچه بودم بدونه دمپایی رفتم ببینم دوستام هستن یا نه من بستنی مو تند خوردم تا برم پیششون دیدم یه ...

تو را خدا 😯😯چقدر عجیب 

،زنبور با وجدان 😂😂

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

از نسل حضرت سلیمانی یه جورایی😂😂

🤪😆توام شدی بچه منا اذیت میکنی😃.من فقط حرفشو زدم شاید یه درسی بود برای خود من که وقتی یه چیزی میگی طرف پیشته واین مجابم میکنه بدگویی اصلا نکنم اگه یهو گلایه کردم یادم بیفته 

🤪😆توام شدی بچه منا اذیت میکنی😃.من فقط حرفشو زدم شاید یه درسی بود برای خود من که وقتی یه چیزی میگی ...

نه قشنگم به خدا باور میکنم 

ممنون که تعریف کردی برام

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞