2777
2789
جای ما هم نایب الزیاره باش من سر قبر نخودکی حاجت گرفتم 

سرقبرشون کجاست دقیقا؟ من از خادم ها پرسیدم یه سنگ قبر نشون دادن که به دیوار بود! بعدم یکی دیگه از خادم ها توضیحاتی داد که درست نمیشنیدم ولی فکر کنم منظورش این بود که اینجایی که نشستین واقعا قبری در کار نیست و قبر اصلی جای دیگه ای هست که آدرسشو گفت ولی یادم نمونده!
خادمین آقا هم که کلا جواب نمیدادن و بدشون میومد کسی سراغ آقای نخودکی رو بگیره و میگفتن جایی که امام رضا هست، اشتباه مطلق هست که سراغ نخودکی میرین و به خاطرهمین کارهای عوام بود که مسولان حرم تصمیم گرفتن کاری کنن که قبر ایشون گم و ناپیدا باشه!!!

سرقبرشون کجاست دقیقا؟ من از خادم ها پرسیدم یه سنگ قبر نشون دادن که به دیوار بود! بعدم یکی دیگه از خا ...

همونجا کنار دیوار درسته.. سنگ قبر اونجا ست ولی خود قبر تو سرداب چند متر پایینتر هست...

ایشون مستجاب الدعوه بوده هر کی سر قبرشون سوره یاسین میخونه و تقدیم میکنه و ازشون میخاد واسط بشن تا حاجتش روا بشه

همه زندگیم = دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونجا کنار دیوار درسته.. سنگ قبر اونجا ست ولی خود قبر تو سرداب چند متر پایینتر هست...  ایشون ...

آخه چرا سنگ قبرو درآوردن چسبوندن به دیوار؟ یعنی مثلا خانواده خود ایشون بخوان بیان سرقبر، میرن داخل سرداب یا همونجا میان؟
من که فقظ یکبار حاجت گرفتم که اونم از دستم دراومد. نمیدونم بخاطر ناشکری خودم بوده یا اصلا اجابتی در کار نبوده. اینبارم هفت تا چهارشنبه رو خوندم و اولین چهارشنبه رو هم سرقبر ایشون شروع کردم فعلا که خبری نیست.

جای ما هم نایب الزیاره باش من سر قبر نخودکی حاجت گرفتم 

کاااش منم میتونستم برم. بشدت حرم لازمم و دلشکسته

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤