2777
2789
عنوان

پدرومادرم🥲

193 بازدید | 14 پست

پدرم و مادرم ۵ ماهه طلاق گرفتن بخاطر اعتیاد پدرم بابام تو روستاعه مامانمم توی شهر بابام ۱ ماه بعد از طلاق اومد ابجیمو و داداشمو از پیش مامانم برد الان ۵ ماه میشه ک مامانم بچه‌هاشو ندیده ولی من هر وقت میرم بهشون سر میزنم و دیروز رفتم روستا بابامو به زور راضی کردم که دادذشمو ببرم پیش مامانم ابجیمم که از مامانمم خوشش نمیاد ۱۲ سالشه و داداشم ۵ سالشه

بعد آوردم یع شب موند تازه دادم شوهر بردع روستا داشمو

حالا ۳ ساعت بعد ابجیم زنگ زده با گوشی بابام بهم میگه شما به داداشم چی دادید هی گریه میکنه میگه منو ببرین پیش مامانم گفتم دیونه‌ای؟

برگشت گفت ابجی بابام میگه دیگه به این ورا نیا منم گفتم بهش بگو من بخاطر تو نمیام اونجا بخطر ابجی و داشم میام بغضی شدم دیگه قطع کردم🙂🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو اینجور چیزا اینا پیش میاد داداشتم رفتارش طبیعیه دلتنگ مادرشه چه بی منطقه مامانت نمیتونه بیاره بچهارو پیش خودش واسه بچها خیلی سخته پیش مادرشون نباشن اونم تو این سن الانم گفتن شما نرین چون هوایی میشه بهونه میگیرن اذیت میشن به دل نگیر گلم صحبت کن بچها بیان پیش مادرتون منم بچهامو سه ماه شوهرم نداد همش کارم گریه و زاری بودو دادگاه تا بچهامو اوردم پیش خودم مادرت یا بیارتشون پیش خودش یا بزارین به اون زندگی عادت کنن که اذیت نشن

تو اینجور چیزا اینا پیش میاد داداشتم رفتارش طبیعیه دلتنگ مادرشه چه بی منطقه مامانت نمیتونه بیاره بچه ...

پدرم اعتیاد داره کار نمیکنه وقتی هم پول دستشه میره شیشه میخره

حاالا بچه‌ها هم اونجا گشنه میمونن مامانم چند بار رفت روستا پدرم زنگ زد گفت بهش بگو بره فهش داد فلان مامانم بهشون لباس اسباب بازی همشو برده بود اونجا حالا ابجیم گفته بود به مامانم بگو سیحدیر برو چرا اومده اینجا(ما ترکیم)

مامان من بیچاره بی زبون و ساده‌اس درست حسابی لباس نداره بپوشه بعد رفته به داشم اسباب بازی لباس خریده برده حالا ابجیم و پدرم اینارو بهش گفتن

مامانمم با گریه برگشته بود بدون اینکه اونارو ببینه

پدرم اعتیاد داره کار نمیکنه وقتی هم پول دستشه میره شیشه میخرهحاالا بچه‌ها هم اونجا گشنه میمونن مامان ...

مامانت بره شکایت کنه داداشت چون سنش کمه کلا دادگاه میده به مامانت خواهرتم از 9سالگی خودش میتونه تصمیم بگیره مطمعن باش این حرفام بابات میگه بچه مجبوره زنگ بزنه بگه ولی اگه ثابت کنه تو دادگاه شیشه مصرف میکنه بدون نظر یا سختی بچهارو به مادرت میدن 

مامانت بره شکایت کنه داداشت چون سنش کمه کلا دادگاه میده به مامانت خواهرتم از 9سالگی خودش میتونه تصمی ...

مامانم چیزییی بلد نیست هیچی سوادم بگی نداره

بهش میگم سوار رانندا تاکسی شو بگو منو ببر فلان جا میگه بلد نیستم 

مامانم چیزییی بلد نیست هیچی سوادم بگی ندارهبهش میگم سوار رانندا تاکسی شو بگو منو ببر فلان جا میگه بل ...

شما کمکش کن یا بگو بره دفتر خدمات قضایی اونا خودشون براش شکایتو مینویسن بره واقعا اون بچها گناه ندارن تاوان اشتباه مارو بدن انشاالله خدا کمک کنه هرچی به صلاحشونه همون پیش بیاد من اینارو کشیدم خیلی سخته برا یه مادرو بچها🥺🥺