2777
2789

مام میزنی رفتنی واسه لیزر؟؟؟

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

قبل لیزر هیچی رو تنت نباید باشه چه کرم چه چیز دیگه

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل لیزر هیچی رو تنت نباید باشه چه کرم چه چیز دیگه

هیچی نمیرنم .در حالت عادی مام میزنم فقط .چیکار کنم نزنم کلا دیگه؟

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

مام زیاد میزنم ولی قبل لیزر ن

موقع لیزر هیچی نباید بزنی بعضیا کرم میزنن دردش کم شه ولی تیره میکنه 

هیچی نمیرنم .در حالت عادی مام میزنم فقط .چیکار کنم نزنم کلا دیگه؟

از کدوما میزنی

مام شون .از همینا که سر گرد داره

ببین بنظرم لباس زیرای تنگ اینا نپوش

رنگ تیره هم نپوش

ژیلت و تیغ هم اصلا نزن موقع رفتن لیزر هم موبر بزار

بعدشم برو کربن تراپی خیلی خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز