2777
2789

بیاید از کارهای آدمای سمیه توی زندگیتون و آثاری که روی شما داشتن بگید

(خانواده پارتنر فامیل رفیق و کلا هرکسی..)

این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر

از مردا واقعا بدم اومده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحمو خسته کردن قلبمو شکوندن خوردم کردن زیر پاشون و تنها و تنها مقصر خودم بودم تمام بجای اینکه جدیشون نگیرم حرفاشون کاراشون مدام نشخوار فکری و ذهنی گلایه و این میشد همیشه دنبالم بودن ومن گذاشتمشون کنار وجدیشون نگرفتم واعصابم خیلی راحت شده خیلی 

یکی همکارم بود. خیلی بی چشم و رو بود. بعد هم توجیه میکرد توهین ها و بی ادبی هاش رو که من قرص اعصاب میخورم و اون لحظه خودم نبودم و ... حتی وقتی اخراج شد بازم بهم زنگ میزد جواب میدادم و اینها دیدم نه این خانوم کلا بی ادب و وقیحه. بلاکش کردم و تمام 

یه کانال  انرژی مثبتی  یه خانوم روانشناس  تو اینستا میگفت کارمای تموم آدمای سمی همیشه باهاتونه میدونین چرا چون مدام درموردش حرف میزنین و هی میگین این با من بدترین کارارو کرد چرا روزگارش بهتر از من داره میشه میدونین چرا چون زبونتون داره ازش گلایه میکنه و بدی اونو با خودتون حمل میکنین و روح اون پاک میشه وبه سما میخوره و این زنجیر به پاتون سالها همراهتونه

یه کانال انرژی مثبتی تو یه خانوم روانشناس اینستا میگفت کارمای تموم آدمای سمی همیشه باهاتونه میدون ...

خب نمیشه ام که راجبشون فک نکرد

این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر
خب نمیشه ام که راجبشون فک نکرد

باید زبونت هیچی ازشون نگه وقتی زبونت گلایه نکنه دیگه این نشخوار فکر ی از بین میره من امتحان کردم نمیدونی چه حال خوبی میگیره از من دلشکسته تر وجود نداشت با انواع قرصای اعصاب درگیری های خانوادگی اعصاب خوردی همش گلایه گریه هیچ لذتی از من بودنم نمیبردم .جدی دارم میگم وقتی در موردشون حرف نمیزنم دیگه تو فکرمن نمیان نمیدونی چه لذتی دارم میبرم حتی یه اب خوردن چون تو ذهنم نیست من سالها زیر نظر مشاور تراپیست بودم خیلی درد کشیدم 

من از هیچ مردی تو زندگیم خير ندیدم همشون سمی و تاکسیک

یه همکلاسی دختر هم داشتم فوق العاده تاکسیک بود اصلا کاراشو نمیتونم فراموش کنم

🎐 وقتـی هـیچ کس بـاورم نـداشت خـودم، خـودمـو بـاور داشتـم..🌱 . ️