2777
2789
عنوان

حالم بده

157 بازدید | 15 پست

دوست پسر بیشعور سابقم که کلا 3 روزه به صورت خیلی جدی جدا شدیم تو این 3 روز زرتی رفته همون دختری که مامانش بهش معرفی کرده بود فالو کرده خدا ازش نگذره انقدر گریه کزدم دارم هلاک میشم دقیقا همیشه سر همین دختره همیشه دعوا داشتیم هرسری هم میگفت تو دیونه ای من اصلا از این خوشم نمیاد گیر دادی بهش یعنی فکرشم نمیکردم همچین کاری بکنه انقدر بهم شوک وارد شده حالم داغونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخیی عزیزم کاملا درکت میکنم،من قبلا همچین حسیو تجربه کردم ولی بخداااا هیچکدوم از این پسرا موندگار نیستن و خودتو الکی بخاطرش اذیت نکن بچسب ب زندگیت و اگر نظر منو میخوای دیگه حتی دنبالشم نرو

آخیی عزیزم کاملا درکت میکنم،من قبلا همچین حسیو تجربه کردم ولی بخداااا هیچکدوم از این پسرا موندگار نی ...

حالم خیلی بد شده از اینکه گولم زده الان به خودش بگی انقدر پرروعه طفره میره تا توضیح نده و آخرم منو مقصر میکنه

خودت اذیت نکن عزیزم بخدا هیچ مردی ارزش اشک ریختن نداره،هیچوقت به پسری وابسته نشو الماسایی که از چش ...

انقدر بخاطرش غصه خوردم دیگه چیزی ازم باقی نمونده تار موی سفید دراوردم

حالم خیلی بد شده از اینکه گولم زده الان به خودش بگی انقدر پرروعه طفره میره تا توضیح نده و آخرم منو م ...

حتی اگه الانم برگرده به تو بازم پرو تر از قبل میگه که اون براش مهم نیست ، مطمئن باش پسرا همشون عین همن و هیچکدوم ارزششو ندارن که براش گریه کنی💕🩷🩷

انقدر بخاطرش غصه خوردم دیگه چیزی ازم باقی نمونده تار موی سفید دراوردم

بخدا خودم دلم خون از شوهرم حالا تو که دوست پسرت بود راه برگشت داری انتخاب بهتری داری ولی من چی فقط خدا میدونه تودلم چه خبره

بخدا خودم دلم خون از شوهرم حالا تو که دوست پسرت بود راه برگشت داری انتخاب بهتری داری ولی من چی فقط خ ...

گولم زد منو بازی داد کاش حداقل یه دختر دیگه رو فالو می‌کرد