2777
2789
عنوان

حالت دندان

37 بازدید | 4 پست

نمیدونم تهران هستید یا نه ولی اگر بیاید توی دبیرستان هاش متوجه میشید اصلا یه سری بچه ها اینقدر خوشگل و جذاب هستن که حالت دندوناشون خیلی قشنگ هست کلا زیاد به خودشون میرسن و به خودشون اهمیت میدن و شبیه دانشجو ها میشن

حالا خوب یا بد منم توی کلاسی هستم که اکثرا قبلا ارتودنسی کردن یا هرچی الان دندوناشون روی جذابیت چهرشون خیلی خیلی تاثیر داره کلا خوشگل تر میشن

من دندونام ریز و فاصله دارن و وقتی حرف میزنم یا میخندم خودم متوجه نگاه بقیه میشم و کلا اعتماد بنفسم نابود شده و از طرفی هم ماسک زدن الان مسخره به حساب میاد 

هرچی هم به مامانم میگم جدی نمیگیره من واقعاً چندبار تحقیر شدم اصلا همین که میفهمم کسی به حرفام گوش نمیده و به دندونام نگاه میکنن یهو ساکت میشم 

چیکار کنم بنظرتون؟

من واقعاً دارم نابود میشم یه سریا میبینم اینقدر خوشگل هستن چرا دروغ حسودیم میشه طرف هم خیلی اسکینی و خوش اندامه هم قد بلنده هم چهرش خیلی قشنگه هم دندوناش ارتودنسی شده بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم میخواد برم ارتودنسی ولی پولشو ندارم متاسفانه همه چبم اوکی فقط دندونام نامرتب

نه مال من مرتبن تقریبا فقط فاصله دارن و کوچیکن بنظرت جز کامپوزیت و لمینت دبگه چبکار میشه انجام داد واسه سنم