2789
عنوان

مهاجرت

120 بازدید | 15 پست

یه سری رشته ها هستن مثل پزشکی ، تو ایران خوبه ولی بخای مهاجرت کنی خیلی سخت میگیرن و باید معادل سازی کنی ، بعضی دانشگاه ها که کلا پزشکی ایران قبول ندارن. . .

حالا این یه مثال بود ولی در کل واسه اروپا چه رشته هایی برای مهاجرت بهتره و اسون تر قبول میکنن؟ 

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند.. من چنانم که محال است کسی حال مرا درک کند.

رشته های ریاضی و انسانی

اگر نخبه باشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهندسی های کامپیوتر و صنایع 

علوم کامپیوتر

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
پیرا پزشکی ها مخصوصا پرستاریفنی و مهندسی مخصوصا کامپیوتر و برنامه نویسی

برنامه نویسی رو میگن هوش مصنوعی میخاد جاش بگیره و کد زنی و اینا حذف میشه و بیکار میمونی مگر اینکه خیلی ماهر باشی بتونی یه چیز جدید ارائه بدی

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند.. من چنانم که محال است کسی حال مرا درک کند.

برنامه نویسی رو میگن هوش مصنوعی میخاد جاش بگیره و کد زنی و اینا حذف میشه و بیکار میمونی مگر اینکه خی ...

زر میزنن

معماری هم میگن قراره هوش مصنوعی پلان بکشه

پزشکی هم قراره هوش مصنوعی نسخه بنویسه

اینجوری باشه که همه باس بشینیم تو خونه

هزار دفعه دیگه هم به دنیا بیام ،بازم عاشق تو میشم

مهندسیا که عالین. ولی تو علوم تجربی ، پرستاری و ژنتیک و اینا خیلی خوبن

ژنتیک همه میگن به درد نمیخوره چون جزو رشته های علوم پایه‌س تو ایرانم کار واسش نیست اگه خاستم بمونم

خلاصه از این رشته ناامید شدم🥲

پزشکی تو ایرانم دهنت سرویس میشه چ برسه مهاجرت 

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

چن روز قبل تو یه مغازه ای دختر خانمی دیدم  واسه خرید چمدان مسافرتی اومده بود گفت واسه خوندن هوش مصنوعی، میخاد بره ایتالیا.برادرزاده من تو آلمان، کالج رو تموم کرد و الان تو دانشگاه ژنتیک میخونه. 

ژنتیک همه میگن به درد نمیخوره چون جزو رشته های علوم پایه‌س تو ایرانم کار واسش نیست اگه خاستم بمونمخل ...

تو ایران که درسته کار نیست ولی اونور رو مطمئنی؟

خیلی رشته خوبیه واسه اونور

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

چن روز قبل تو یه مغازه ای دختر خانمی دیدم واسه خرید چمدان مسافرتی اومده بود گفت واسه خوندن هوش مصنو ...

چه خوب برادر زادتون از رشتش راضی هست؟ خیلیا میگن وقت تلف کردنه و یه رشته تحقیقاتیه بیشتر درسته؟

تو ایران که درسته کار نیست ولی اونور رو مطمئنی؟خیلی رشته خوبیه واسه اونور

امیدوارم باشه🫠