2777
2789

همکلاسی خواهرم خیلی زیاد از این دخترای پر فیس و افادس  کلاس هفتمه بعد خیلی خیلی زیاد فخر فروشی میکنه مامانشم همینطوره(اشنامونه میشناسمشون)

میگه امروز یه خوراکی خریده بوده یه گاز زده انداخته سطل اشغال دوستش گفته چرا اینکارو کردی گفته امروزو کیک ارزون خریدم میخواستم ببیینم فقیرا از اینا میخورن چجوریه😐😐بعد خواهر من از این مداد رنگیا هست که یه طرفش یه رنگه یه طرف دیگش یه رنگ دیگ خریده والا ارزونم نبود اصلا حتی به قیمتشم توجه نکردیم چون خودش خوشش اومد خرید اومده به خواهرم گفته از اینا که خریدی هرکس ببینه فکر میکنه فقیرید پول نداشتین😐

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش قطع رابطه و بگه که تو ذهنت فقیره به ما نمیخوری.بای

اصلا خواهر من کاری به این نداره خواهرم درسش خیلی خوبه خیلی زیاد حسادت داره به خواهرم 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
اصلا خواهر من کاری به این نداره خواهرم درسش خیلی خوبه خیلی زیاد حسادت داره به خواهرم

منم یه دوستی داشتم اون خانم بزرگی بود دخترش ۸ ساله بود همه چیو همه کسو با پولشون میسنجید قطع رابطه کردم باهاش تمام

خودت همون اول گفتی مامانشم همین مدلیه، این تربیت خانوادگیشه، دختر کلاس هفتمی که فهم و شعورش در این حده، باید نادیده گرفته بشه، بدترین چیز براش همینه،جامعه پر از آدمای احمقه، نمیشه باهمه دربیفتی باید از کنارشون رد شی فقط

وقتی میری مدرسه پی میبری به تربیت افتضاح مادرها!

واقعا معلوم نیست اینا تو خانواده بزرگ شدن یا نه

پسر من کلاس اولِ یه روز رفتم باهاش چند تایی از بچه ها تو نیم کت نشسته بودن آروم و مودب یه پسر تک به تک  این بچه ها رو پشت گردنی میزد فقط طرف پسر من نیومد چشام براش گرد کردم گفتم چرا دوستات اذیت میکنی کارت اشتباهه!

حالا هر روز که منو میبینه راهشو کج میکنه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

وقتی میری مدرسه پی میبری به تربیت افتضاح مادرها!واقعا معلوم نیست اینا تو خانواده بزرگ شدن یا نهپسر م ...

وای متنفرم از چنین بچه هایی بخدا مارو انقد پدرو مادرامون نصیحت میکنند که اینطور کنید اینطور نباشید دل نشکنید فخر فروشی نکنید و....از بچگی گوشمونو پر کردن از این چیزا 

ما یه مثل داریم میگه تره به تخمش میره اینا خود خانواده هاشون باید اول از فخر فروشی دران تا بعد نوبت ...

اصلا خانوادگی سمنننننن 

عقده دارن و کمال گران مشکلات روانی دارن

دقیقا