2777
2789
عنوان

7 8 روز پریودم

90 بازدید | 9 پست

اونم 4 5 روز اولش خیییلی شدید 

یعنی هر چی آهن دارم این رحم لعنتی ازم میگیره😑

سنگ تموم میزاره واسه خودش😑

چیکار کنم کمتر شه

از همون اول همینقدر بوده

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جگر گوسفندی کباب کن بخورگرمیجات زیاد بخور اب زیاد بنوش بعدشم قرص ففول و ویتامین د۳ بخور

اره قرص ویتامین و آب زیادو میخورم همیشه 

ممنون

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

قرص اهنم تو پریودی نخور خونریزیتو زیاد میکنه

اصلا نمیخورم قرص آهن

اره قرص ویتامین و آب زیادو میخورم همیشه ممنون

خاهش گلم. مفنامیک اسید به کم شدن خونریزیت کمک میکنه و همینطور دمنوش بِه زنجبیل اویشن گرمیه 

بدنت خیلی ضعیفه ها همینطور خون دفع میکنی

بعدشم نمیخوری؟

نه کلا نمیخورم 

مشکل گوارشی برام پیش میاد وقتی میخورم