2777
2789
عنوان

چجوری با پوست سبزه کنار اومدین

162 بازدید | 16 پست

بچه ها من بیستو یک سالمه هیکل خوب و قیافمم قشنگه اینو همه میگن ولی رنگ پوستم سبزست همه میگن سیاهی و اعتماد بنفسمو از بین میبرن همه قشنگیو تو سفید بودن میبینن اخه من کوردم

واقعا اعتماد بنفس ندارم دیگه

بخصوص الان که خوابگاهم مدام رنگ پوستمو مقایسه میکنم با بقیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ پوستم سفید رو به نخودیه پوست صورتم تیره تر

کیف میکنم چون جذابترم کرده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

سبزه دو نوع سبزه که رو به سیاهی بزنه یا سبزه که فقط رنگ پوست یه کم تیره باشه کدومی 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

وای خانومای سبزه خیلی زیباهستن...چرا باید بخاطر چیزی که انتخابش دست خودتون نبوده ناراحت باشین؟

شک ندارم که رنگ پوستتون دلنشین و زیباست💖

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

هعی نمیخوام چیز بدی بگم ولی خاکککککمن شیر برنجم دارم افتاب میگیرم سفیدا خوشگلن ولی سبزه ها جذابنخدای ...

اصلا اینطوری نیست من کراشم مدام میگه دختر سفید دوس دارم دختر باید سفید باشم

باید کنار بیای 

مجبوری اگه نیاای مثلا میخوای پوستتو قلفتی بکنی؟

همه مثل هم نیستن

بروخداتو شکر کن قشنگی خیلی از سفیدا هستن که نه قشنگن ونه تو دل برو

ببخشید من آدمیم که اهل شعار نیستم

اول خودت باید خودتو دوس داشته باشی چه سفید یا سبزه فرقی نداره اعتماد بنفس داشته باش با این چیزا بهم نریز

آدمای کوته فکر همه جا هستن ولشون کن بچسب به درس و موفقیت مطمن باش تو از اونا خوشگلتری 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
اصلا اینطوری نیست من کراشم مدام میگه دختر سفید دوس دارم دختر باید سفید باشم

یه چیز بگم من خیلییی رنگ پوستم سفیده یعتی با خود رنگ سفید خیلی فرقی ندارن تو پر موهامم طلایی و موج دار

یه دوست داشتم سبزه و برنزه موهاش لخت و مشکی خیلی هم معمولی بود 

همیشه بهترینننن پسرا براش صف می‌کشیدن  بهترین ها 

یعنی امکان نداشت بریم بیرون پیشنهاد دوستی به این ندن 

منم وای میستادم نگاه میکردم

خلاصه خواستم بگم به اینا نیست 

اون رازش رفتاراش بود

رفتاراش جور عجیبی جذابیت داشت برای همههه 

باید روری رفتار هات کار کنی