2777
2789
عنوان

یه مامان خسته...

1197 بازدید | 155 پست

خیلی خسته ام...

بچه دارا بیاید ایده بدید

شبا که نمیخوابه تا صبح وزنش کمه شیش کیلو شیش ماهشه غذا رو با کلی جنگولک بازی میخوره شیر با اهنگ با کوچکترین صدا بیدار میشه

جیغ میزنه یه طوری اعصابم به هم می‌ریزه سرش داد زدم امشب 

کلی بالا اورد گریم گرفت بردمش حمام

به نظر شما هم بچه داری انقد سخته؟

دلم میخواد برم کلی تو حمام بمونم نه هول هولی بعد بیام سیگار بکشم و چای همزمان دراز بکشم کتاب بخونم

😕😕😕

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه دا ري سخته ولي كم كم خوب ميشه

ميگذره

مدت زمان طولاني اين وضعيت رو نداري

حتي شايد دلت تنگ بشه واسه اين روزا

ديگه از هشتاد نود سال عمري كه از خدا ميگيري يكي دوسالش يا بيشتر صرف بچه داري ميشه ديگه

خوبه ولي

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
سیگارت چی بود این وسط

با لحن نقی خوندم نمیدونم چرا😁

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اگه قراربه سیگاره که همون بهترکه اذیتت میکنه😂 

میخوام۳۰سال سیاباخیال۲ راحت سیگارنکشی😂

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

چرا گیر دادین به سیگار😐

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓