2777
2789
عنوان

میدونین pick me یعنی چی🗿

120 بازدید | 8 پست

یعنی کسی که باعث میشه همجنس های خودش حس ناکافی بودن کنن و انتظار جنس مخالف بره بالا

مثل کسی که میگه " من هم شاغلم هم تو خونه کار میکنم هم ده تا زاییدم با این حال اندامم محشرههه دستی هم در هنر دارم خیلی هم زیبام دستپختمم که محححشرر تازه قانع هم هستم هیچچچوقت از آقامون نخواستم چیزی به نامم بزنه شما ها خجالت نمیکشین  به آقاااتوننن فشار میارید و میگید فلان چیز رو بزن به نامم؟؟"

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی این نیست ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
با احتراماین لاشی بودن محضه

موافقم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

پیک می کسیه که جلوی جنس مخالف بخواد اغراق نمی‌آییم کنه

یا اینکه ادای لات ها رو دربیاره

صداش رو نازک کنه.

دخترای دیگه رو تخریب کنه

بگه من کوچولوم 

یا اینکه وحشی بازی دربیاره

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️