2821
2789
عنوان

تولد بلاگرا

126 بازدید | 6 پست

جدیدا هی تولد میگیرن تولد سی سی بود الهام حسینی رقص چاقو داشت میکرد استوری گذاشته بود لخت بعد جالبه مینویسن تابع قوانین اسلامی فتا چطور بهشون گیر نمیده😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرده شورشونو ببرن که من بخوام چشم خوشی اونا رو نداشته باشم من کلی گفتم شما چرا به خودت گرفتی

به خودم‌ نگرفتم

تاپیک زدی منم نظر دادم. هرکسی نظر بده یعنی به خودش گرفته؟!

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

به خودم‌ نگرفتمتاپیک زدی منم نظر دادم. هرکسی نظر بده یعنی به خودش گرفته؟!

شما وقتی به من میگی چشم خوشی ندارید یعنی چی اومدی جبهه گرفتی برای من من هیچ کدومو فالو ندارم اتفاقی تو اکسپلور دیدم من به چیشون چشم خوش ندارم به زندگی پر ازخیانتشون

شما وقتی به من میگی چشم خوشی ندارید یعنی چی اومدی جبهه گرفتی برای من من هیچ کدومو فالو ندارم اتفاقی ...

تو زندگی همه خیانت هست

گفتید چرا فتا گیر نمیده.. گفتم برای رقص چرا گیر بده و چرا زوم کردید

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

تو زندگی همه خیانت هستگفتید چرا فتا گیر نمیده.. گفتم برای رقص چرا گیر بده و چرا زوم کردید

وقتی لخت نیم تنه پوشیده گفتم وگرنه پشت کوهی نیستم بگم برای رقص چرا فتا گیر نمیده