2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

502 بازدید | 38 پست

سلام 

تازه رفتم هفته ۳۴ 

از شش ماهگی انقباض و درد دارم یک ماه بیشتر شده دکتر بهم ایزوپرین داده دوزش برده بالا ولی امشب خیلی انقباَض داشتم میترسم تا صبح دردم بیشتر بشه و زایمان کنم 

آریادخت هم ۳۴ زایمان کرد یکی از کاربرا

من خودم ۳۶

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که میرسی تا۴۰ دعا میکنم

منم انقباض و درد داشتم همش...دارو مصرف کردم بخیر گذشت

منم ۳۴ هفته زایمان کردم. شبه قبلش کمر درد داشتم مصه پریودی جدی نگرفتم. شبش تا صب بیدار بودم . شوهرم که رفت گفتم خاب اومد به چشمم دیگه بخوابم. گرفتم خابیدم ۱۰ صب پاشدم احساس کردم ادرار دارم باید فورن برن دبلیو سی اما تا خواستم پاشم انگار یه لگن اب خالی کردن رو زمین. 

نترس بچت به دنیا بیاد تو دسگاه یه هفته نگهش میدارن ریش کامل شه میبریش خونه. 

میترسم بره دستگاه آخه دیدم به بدنشون آنژوکت میزنن

نهایت یک هفته کمتر میره دستگاه

واقعا خیلی گناه دارن و دلم براشون میسوزه😔😔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عزیزم اگه سالم باشه زودم بدنیا بیاد اصلا نترس با شیر خودت خیلی زود جون میگیره و بزرگ میشه

من بچم ۲۳۰۰ بود دوهفته رفت تو دسگاه موقع ترخیص وزنش کردن شده بود ۱کیلو ۹۰۰ . بعده ۳ماه هرکی دیدش انقدر تپلی شده بود باور نمیشد همون بچه نارس باشه. الان ۶سالشه ماشالا شدیدن شیطونو بازیگوشه.  قیافشم شبیهه کوین تنها درخانست. ما تو خونه صداش میزنیم کویین. 😂😂😂😂😂😂😂

من بچم ۲۳۰۰ بود دوهفته رفت تو دسگاه موقع ترخیص وزنش کردن شده بود ۱کیلو ۹۰۰ . بعده ۳ماه هرکی دیدش انق ...

ای جان زنده باشه الهی

خداکنه پسر منم رسیده باشه به ۲۵۰۰