2777
2789
عنوان

بقیه ب دوستم بیشتر اهمیت میدن

72 بازدید | 7 پست

باهاش دوست میشن بهش نگا میکنن و دوس دارن باهاش باشن منظورم پسرا نیست ها دخترهاست 

پسرا کم جذبش میشن 

دروغ چرا خوشکله  هیکلشم خوبه 

منم یکم حس حسادت کردم امروز خیلی همه دخترا دانشگاه دنبالشن ک دوست بشن باهاش 

منن همیشه کنارشم ولی با من صحبت نمیکنن با اون میگن می‌خندن 

چرا چون فقط خوشکله؟

شاید روابط اجتماعی بالایی داره

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

نه سطح انرژیش بالاست

مثل رونالدو ک شاید خیلیا ازش بهتر باشن ولی ی میلیارد نفر رو کره زمین تو اینستا و یوتیوب دنبالش میکنن و دوسش دارن

منم خوشگلم ولی هیچوقت کسی باهام دوست نمیشد و دوستان کمی داشتم ما دافعه مون بیشتر از جاذبمونه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سطح انرژیش بالاستمثل رونالدو ک شاید خیلیا ازش بهتر باشن ولی ی میلیارد نفر رو کره زمین تو اینستا و ...

اره برون گراست 

البته بیشتر بقیه میرن سمتش اون نمیره 

سطح انرژی چجوری میره بالا؟ینی چی

اره برون گراست البته بیشتر بقیه میرن سمتش اون نمیره سطح انرژی چجوری میره بالا؟ینی چی

جاذبه شون بالاست ما دافعه داریم 

انرژی ک ازمون ساطع میشه باعث دفع دیگران میشه تا جذب

منم خودم همین مشکل رو دارم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
چ باید کرد؟

خیلی تلاش کردم

هنوز ب نتیجه نرسیدم چجوری میشه ازش خلاص شد