2777
2789
عنوان

اقا چه خبره😂😂

161 بازدید | 11 پست

چرا همه تو این سایت۱۵.۱۶‌.۱۷سالشونه و ازدواج کردن

یا۲۰سالشون بچه دارن😵‍💫

پس هعی میگن سن ازدواج بالا رفته

چجوریاست؟

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از تاپیک ها میشه فهمید مخصوصا تاپیک های ۵ صبح اینا

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

چجوری تو سن بیست بچه دارن من بیست سالمه هنوز شبا باب اسفنجی میبینم🥲

خب بعد از ظهر ها ببین🥲

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

ربطی نداره به ازدواج 

من مادر سه تا بچه ام و باب اسفنجی میبینم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

😂من۲۷سالمه شبا میترسم باب اسفنجی ببینم پلنگ صورتی میبینم به جاش🤪

اگه دقت کنی همینا هیچ کدومشون آدم حسابی نیستن برو همین تاپیکای ازدواجا رو بخون میفهمی منظورمو واقعن ...

والا چی بگم

قضاوتی نمیکنم

ولی زیادم درک نمیکنم دختری تو۱۷سالگی ازدواج کنه تو این دوره😐

من داشتم شهر بازی بازی میکردم یه خانم پسر بچه ۴ساله و ۲سالشو اورد که بازی کنن (فکر کن وسایلای مناسب سن اوناروهم سوار میشدم)خانمه گفت عزیزم ازدواج نکردی گفتم نه بابا هنوز زوده ۲۰ سالمه گفت وا خب منم ۲۰ سالمه 😐😑هنوزشبا کابوس میبینم‌