2777
2789
عنوان

چقدر شادید

95 بازدید | 13 پست

اکثر مواقع خسته و بی حالم

و تو ذهنم کلی نبرد دارم 

با یه چهره پوکر 

که نمیتونم با مردم خوب ارتباط بگیرم و با همه جوش بخورم 

ولی گاهیم پر انرژیم و حالم خوبه ، طوری که همه دوست دارن باهام ارتبطا بگیرن، جایی میشینم سعی میکنن سر حرفو باهام باز کنن خودم حالم خوبه ولی خیلیییییی کم اتفاق میفته 

شاید هر چند ماه یه بار

شماها در چه حالید

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگذرونم زندگی رو

اینقدر شخصیتی خلا داشتم

همنجور بزرگ شدم 

ولی

به داشته هام فکر میکنم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

من ۵۰/۵۰ امروز شدیدا دپرسم، حتی رختخواب های صبحمون را جمعن کردم،ظرف های شام دیشب و ناهارو صبحانه ران ...

اوه

شوهرت چیزی نمیگه

من بخاطر سرما خوردگی دیروز افتاده بودم

امروز روبراه بلند شدم به همه کارام رسیدم ومیرسم

روز اول و دوم پریودی هم سختمه ولی انجام میدم

یکحوری که قبلش کار میکنم وپرانرژی و بعر یهو می بینی پریود شدم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

اوهشوهرت چیزی نمیگهمن بخاطر سرما خوردگی دیروز افتاده بودمامروز روبراه بلند شدم به همه کارام رسیدم وم ...

اولین باره ک اینجورمیکنم باهاش قهرم دیشب خسته ازسرکاراومد قراربود بریم دکتر تمام زندگیم راخورد کرد و گفت هرروز مریضی برو بمیر دیگه ، بعدم شام نخوردو ساعت۸ خوابید ، منم خسته شدم ازاینکه همش بایدمراعاتشو بکنم و خونه و زندگی مثل دسته گل ، خودم مثل کلفت پرانرژی و مثل مترسک باید سکوت کنم ، بهش گفتم اون روی سگمو میذارم به مدت ۳روز ک ببینی تاحالا چقدر بهت لطف کردم 

اولین باره ک اینجورمیکنم باهاش قهرم دیشب خسته ازسرکاراومد قراربود بریم دکتر تمام زندگیم راخورد کرد و ...

راست میگی

گاهی  مردها خیلی وحشی میشن

راست میگیگاهی مردها خیلی وحشی میشن

اره مشکل خاصی هم نداره ک بگم ی چیش هست....فقط ازبسعجوله تا میخوادکارکنه دهن خودشو اسفالتمیکنه بخاطر مشتریهاش بعدتمام خستگی هاو غرو داد و بیداد هاشو میاره خونه و من باید سکوت کنم و فقط خدمت رسانی انجام بدم ...تف به همشون ...