2777
2789

بستگی به سنش داره من سر بزرگه داد میزنم عذاب وجدان نمیگیرم چون ۱۱ سالشه و میفهمه کارش خوب نیست و میدونه برای چی تنبیه میشه کوچیکه ۲۱ ماهشه کلا تنبیه یا دعوا نمیکنم باهاش چون درکی از کار بدش نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به سنش داره من سر بزرگه داد میزنم عذاب وجدان نمیگیرم چون ۱۱ سالشه و میفهمه کارش خوب نیست و مید ...

دختر من ۴ سالشه بعضی از مواقع واقعا اذیت میکنه حرف گوش نمیکنه لج میکنه گریه میکنه 

خیلی سعی میکنم باهاش راه بیام ی هفتس همه جا با خودم کت و سوشرت میبرم دنبالش با هر چی تشویقش میکنم ترغیب میکنم نمیپوشه الان سرما خورده میدونم بد مریض شده پدر خودش و من قرار دربیاد تا یکم بهتر بشه 

دختر من ۴ سالشه بعضی از مواقع واقعا اذیت میکنه حرف گوش نمیکنه لج میکنه گریه میکنه

آخی ۴سال خیلی کوچیکه عزیزم 

شما آستانه تحملت وبالاببر صبور باش اینطوری بچه لج نمیکنه خودت هم لذت میبری درعین حال بعضی مواقع قاطع باش وقتی کار درست وباید انجام بده

آخی ۴سال خیلی کوچیکه عزیزم شما آستانه تحملت وبالاببر صبور باش اینطوری بچه لج نمیکنه خودت هم لذت میبر ...

امان از دست عصبانیت هی سعی میکنم اروم باشم بعضی از مواقع از دستم در میره 

امان از دست عصبانیت هی سعی میکنم اروم باشم بعضی از مواقع از دستم در میره

حق داری گلم خودتو سرزنش نکن یه تجربه بهت میگم این روزا خیلی زود می‌گذره و چند سال دیگه به شدت حسرت روزایی می‌خوری که دخترت کوچولو بود و چقدر گوگولی و ناز بود و آرزو می‌کنی که ای کاش برگردی به این دوران من خودم الان این حسو دارم و به همه مامانا این توصیه رو می‌کنم از این دوران لذت ببر