2777
2789

تو تاپیک قبلی مشکلم رو گفتم. خیلی وقته میخوام ارتباطم رو قطع کنم تا همسرم بیشتر به فکر بیفته ولی چون مامان باباش فقط دوتا پسر دارن و اون عروسشون هم زیاد بهشون سر نمیزنه دلم میسوخت دو هفته یه بار سر میزدیم. از این به بعد میخوام کلا رابطه رو قطع کنم تا مشکل رو حل کنه. البته خودش هر هفته 2  3 بار میره خریدا و کاراشون رو میکنه. ولی من دیگه نمیخوام برم تا مشکل رو حل کنه. چون خیلی تنهان هم برای شوهرم هم برای اونا تا حدی مهمه. اگر هم مهم نباشه دیگه کار دیگه ای از دستم بر نمیاد اینجوری می تونم ناراحتیم رو به شوهرم نشون بدم. به نظرتون کار درستی هست؟
مشکل زیر رو داشتم

شوهرم و برادرش شریک هستن توی کار. برادرش 6 7 سال زودتر ازدواج کرده و حقوق برمیداشته از سر کار ولی شوهرم نه. الان هم که ازدواج کردیم اونا خونشون کوچیکتر از ماست ولی چون میخواستن نزدیک خونه مادرخانومش خونه بگیرن 15 بیشتر از ما اجاره میدن. حاضر هم نیستن بگردن شاید همون منطقه جای ارزونتر پیدا کنن. الان هم شاید 20 تومن بیشتر از ما پول بردارن. شوهرم میگه یادداشت میکنیم هر کی چقدر بر میداره اخرش حساب کتاب میکنیم. به شوهرم میگه چند سال دیگه اگر هم بخوای برداری که بعیده، دیگه ارزشی نداره اون پول. تو هم همین اندازه بیار پس انداز کنیم یا طلا بخریم. یا حداقل ما هم بریم خونه گرونتر بشینیم. میگه نه کارم اولولیت داره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم ریز ریز 20 میلیون بگیرم ماهی

ولی میتونی نامحسوس اذیتش کنی، مثلا ی ماه لباس، ی ماه دندون پزشکی، ی ماه خرید جزئی بیشتر و ازمایش، ی ماه وسیله خونه ، انقدر ک بفهمه این پول براش کمه و خرج ومخارج بالاست 

ولی میتونی نامحسوس اذیتش کنی، مثلا ی ماه لباس، ی ماه دندون پزشکی، ی ماه خرید جزئی بیشتر و ازمایش، ی ...

بفهمه چه فایده داره؟ این خرجا رو میکنم ولی اینا برای ادم پ انداز میشه؟

بفهمه چه فایده داره؟ این خرجا رو میکنم ولی اینا برای ادم پ انداز میشه؟

پس انداز شاید نشه ولی ی عادت میشه برای همسرت و برادرش ...بعد ۶ماه که ذهنش پذیرای این تغییرشد میتونی منت بذاری و بگی بخاطر پس انداز خرج های اضافی زدم و پس انداز کردیم فلان قدر تا ذوق کنه .....هدف الان مغزشوهرته که باید تغییرش بده و نذاره جلوی سواستفاده گرفته بشه 

پس انداز شاید نشه ولی ی عادت میشه برای همسرت و برادرش ...بعد ۶ماه که ذهنش پذیرای این تغییرشد میتونی ...

خرج های اضافی رو بزنیم بازم نمیاره. کلا کارت شرکته. پول نقدی نیست که بتونم تو کمد بذارم پس انداز کنم