2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک بدون دغدغه زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 31 پست
خواهرتون چشه؟ ازکجا میدونی شماهم همون جهش ژن زو داری؟

خواهرم بیماری داره که دکتر گفته ارثی هست و توی فامیل یکی داشته و حالا به تو هم رسیده نمیتونم بگم بیماریش چیه چون تقریبا نادره😓 بعدا که فهمیدیم خواهرم این بیماری داره یکی از اقوام نزدیک که زیاد با هم رفت و آمد نداشتیم اومد گفت دختر منم این بیماری چند ساله داره ولی نمیگفتیم کسی نفهمه😓 بیماری شون احتمال دور از جووووون سر طان و مرگ هم داره خدایا زبونم لال بشه😭

یکی دیگه هم دختر عموم جوان جوان ۵ ماه پیش فوت کرد در عرض یک هفته فهمیدن سرطان رحم داشته و دکتر گفته بود علت ژنتیکی هست و توی ژنتیک تون هست😓

با این حساب من برام مهم نیست. چون خدا برای هر کس یه سرنوشتی چیده شاید اونا با بیماری خیلی خوشبخت تر از من باشن دلیل نمیشه البته هر کسی یک درد میکشه یکی بی پولی یکی از شوهر بد یکی از بچه یکی مریضی داره دلیل نمیشه فکر کنم برای منم پیش بیاد

مادربزرگ من ۵ سال بچه دار نشده بود بعدش خالم ۲۰ سال بچه دار نشد با وجود آی وی اف و اینا اخرش ۲۰ سال بعد بچه دار شد ولی با این حساب هیچ کدوم از اقوام مادری مشکل بچه دار شدن نداشتن الحمدالله

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

و همه ما هزاران ژن بارز داریم که خبر نداریمبخدا داری ناشکری می‌کنیسالم هستین نشستی واسه احتمال بیمار ...

یعنی میگی مبتلا نیستیم؟ خب چرا توی نت و هوش زده بود ناقل سالم ولی مستعد بیماری یعنی احتمال اینکه ما بگیریم ۱۰۰ درصد نیست و ۰ درصدم نیست ۵۰/۵۰ هست بستگی ب شانس سیستم ایمنی بدن سبک زندگی ...واین چیزارو دارا و هرسال باید بریم چکاپ بدیم ولی خب همین چکاپ هم ترس اوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی ژن از طرف پدریتون فعاله بیماری خواهرتون حرکتیه؟

بیماری خواهرم مربوط به روده است ، بله خانواده پدری هم خواهرم هم یکی از اقوام پدری این بیماری دارن

دخترعموم هم که از سرطان رحم فوت کرد در حالی که از لحاظ جثه خیلی خوب بود و غذاهای سنتی و محلی میخوردن و به ما میگفتن پاستوریزه( بنده خدا )

بیماری خواهرم مربوط به روده است ، بله خانواده پدری هم خواهرم هم یکی از اقوام پدری این بیماری دارندخت ...

میشه لطفا اسم بیماری خواهرتو بگی 😔خدا رحمت کنه دخترعموتونو  شمااصلا چکاپ روده و تخمدان و رحم نمیرید‌؟ سالیانه جک کنید

میشه لطفا اسم بیماری خواهرتو بگی 😔خدا رحمت کنه دخترعموتونو شمااصلا چکاپ روده و تخمدان و رحم نمیرید ...

نه بابا چرا برم برای خودم دردسر درست کنم

مگه الان که دوساله خواهرم فهمیده این بیماری داره چیکار تونسته بکنه؟ که حالا من هنوز مشکلی ندارم برم دنبالش؟

آدم بی دغدغه زیر خاکه عزیز

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

نه بابا چرا برم برای خودم دردسر درست کنممگه الان که دوساله خواهرم فهمیده این بیماری داره چیکار تونست ...

خب یعنی راه پیشگیری نیست؟ مثلا همین سرطان دخترعموت اگه زودتر متوجه میشد میتونست با پیشگیری درمانش بکنه ک کارش ب مرگ نکشه😔

منم حوصله ندارم برم درگیر بشم همش میگم خب ما سالم هستیم ژنتیک هم گفته احتمالش هست اینده بیماربشیم احتمالش هست نشیم نمیدونم دیگه ولی خب میترسم دللم میخواد برم چکاپ بدم ولی میترسم

خب یعنی راه پیشگیری نیست؟ مثلا همین سرطان دخترعموت اگه زودتر متوجه میشد میتونست با پیشگیری درمانش بک ...

به دخترعموم گفته بودن ۵ ساله این بیماری داری ولی هیچ علامتی نداشت بنده خدا

در عرض یک هفته میره کما و ...

اخه آدم وقتی مشکلی نداره چرا باید چکاپ بره خودو سوزن سوزن بکنه؟ دوما هزینه های خیلی زیاده مگه فقط رحم و تخمدان و روده است؟ بخوای دونه دونه چکاب بشی خیلی هزینه هاش بالاست 

ولی حالا که به دخترتون اینجوری گفتن ببر چکاب بشه اینجوری استرست کم میشه ، سردیجات بهش نده

به دخترعموم گفته بودن ۵ ساله این بیماری داری ولی هیچ علامتی نداشت بنده خدادر عرض یک هفته میره کما و ...

ن ب دختزم چیزی نگفا دکتر گفت مهم نیست ولی توی هوش مصنوعی زده ک یا من یا شوهرم مبتلایم و باید تااخرعمر تحت نظر وچکاپ باشیم و دختزم از۲۵ و۳۰ سالگی بایدبره تحت نظر 

ن ب دختزم چیزی نگفا دکتر گفت مهم نیست ولی توی هوش مصنوعی زده ک یا من یا شوهرم مبتلایم و باید تااخرعم ...

خب اگر شما یا پدرش دور از جون مبتلا هستین تا حالا مشکل روده داشتین؟ چند سالتونه؟