2777
2789
عنوان

مدرسه

104 بازدید | 7 پست

آیا مدرسه وظیفه داره در ورودی خود حیاط مدرسه ببنده خانواده ها زنگ بزنن با آیفون آیا باز کنند آیا نه

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره

یه بار تو مدرسه ی ما در مدرسه باز بود مثل دهن مُرده

یه خانم که دزد بوده سرشو انداخته پایین مثل گاو اومده گوش یکی از بچه هامونو زخم کرده بود به خاطر گوشواره

حتما باید ببندن از لحاظ امنیت بقیه

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

بله

به عنوان یه مادرمیگم اینطوری بهتره .هرآدمی نمیتونه واردمدرسه بشه 

بچه هاهم نمیتونن ازمدرسه برن بیرون 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

امسال برای اولین بار بستن آخه تعجب کردم گفتم بیام سوال کنم

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز