2777
2789
عنوان

سو وشون

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 37 پست
این سریال ادعای فمنیست بودن نداره ذهنتون تو قصه های خیالی شهرزاد و خاتون باقی مونده!..در حالی که زن ...

همه زنها نبودن 

مثل پروین اعتصامی قمر ملوک وزیری ایراندخت و ...اگر قرار بود یه زن معمولی حرف گوش کن تو خونشو فیلم بکنه که هممون دیدیم

این باید یه زن تابو شکن میشده داستان اصلش همینه که این البته این مدلی از کار درومده

نثر داستان حالت شعر گونه داره و لحجه شیرازی نداره و...

خوب در نیومده اینو من نمیگم همه میگن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون غربی ک میگید دوره ی تاریخی سریال ، به ایران خیلی خیلی ظلم کرد

به ظالممون دست دوستی دراز کنیم؟ 

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همه زنها نبودن مثل پروین اعتصامی قمر ملوک وزیری ایراندخت و ...اگر قرار بود یه زن معمولی حرف گوش کن ت ...

داستان زندگی پروین اعتصامی رو میدونی؟ که چه زجرهایی کشید؟ اونم ازادی و اختیار زنان جامعه الان رو نداشت...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کلیت جامعه تو اون زمان نگاه غرب گرایانه داشتهمثل همه افراد سریال مثل برادر یوسفولی فقط یوسف به عنوان ...

نه کلیت جامعه نه 

پس امیر کبیر که تو دوره قاجار بوده ؟

نگاه عوام شاید اینطور بوده اما نگاه خواص اینطور نبوده

بعد ما داریم از قشر تحصیلکرده دهه سی صحبت میکنیم زری و یوسف تحصیلکرده فرنگ رفته و روشن فکر بودن و خواص محسوب میشدن 

نه عوام اما نگاه این سریال بسیار عوام زده و ...

همه زنها نبودن مثل پروین اعتصامی قمر ملوک وزیری ایراندخت و ...اگر قرار بود یه زن معمولی حرف گوش کن ت ...

متاسفانه تصورات ما از آزادی و تابو شکنی محدود به رمان ها و فیلم های آرمانی هست که برامون ساختن

و این باعث میشه به نگاه واقع گرایانه این سریال گارد داشته باشیم

پروین اعتصامی؟

میدونید چه سختی هایی تو زندگیش کشیده 

سختی هایی که ناگریز به تحمل کردنش بودن 

چرا که انقلاب و سنت شکنی یه شبه اتفاق نمیفته 

همه چیز با گذر زمانه 

و این دقیق همون دردیه که زری تو  فیلم تحمل میکنه

و اگر زنی بخواد یه شبه به همه چیز پشت بکنه طبیعتا همه چیزش رو از دست میده 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بخاطر اسب پسرش هم تحمل کردن اون زنه رو و جوابش رو ندادن کلا فیلم رو تیکه تیکه دیدی

بخاطر برگردوندن اسب به عزت گفتن بیاد ناهار که فاطمه باهاش صحبت کنه اون چون نفوذ داشت اسب و گوشواره را پس بگیره

اما بعد از حرفهای عزت فهمید اصل گوشواره و اسب کار خود عزت بوده

گفت فردوس که کارگرمه فرستادم شال حریر سبز بخره بعد گفتم زمرد های زری با این قشنگه برید بگیرید  و میدونستم پس نمیدن و هر هر خندید 

نه کلیت جامعه نه پس امیر کبیر که تو دوره قاجار بوده ؟نگاه عوام شاید اینطور بوده اما نگاه خواص اینطور ...

امیر کبیر وزیر یه کشور بوده 

نه فرد عادی

چی رو با چی مقایسه می‌کنید

که همون امیر کبیر هم به خاطر نگاه بلندش تو یه جامعه مخالف خودش پذیرفته نشد و کشته شد!

یک زن بدون جایگاه کافی اجتماعی نمیتونه مثل امیر کبیر عمل کنه

امیر کبیر وزیر یه کشور بوده نه فرد عادیچی رو با چی مقایسه می‌کنیدکه همون امیر کبیر هم به خاطر نگاه ب ...

شما گفتی نگاه همه تو دوره سی اینجوری بوده

ولی امیر کبیر هم یه آشپز زاده بود که بعدها وزیر شد و زمان ناصر الدین شاه خیلی جلوتر بود از این داستان

من اون به نظرم اومد که تحصیلکرده فرنگ هم نبود 

و گفتم 

خیلیا بودن ... نمیشه بگی کلا همه این مدلی از غربیا بیزار بودن

بعد یوسف نماینده قشر تحصیلکرده فرنگ رفته بوده که دیدش اشتباه محضه

همین چیزی که ما الان بهش گرفتاریم و تورم ۴۰ درصدی را تحمل میکنیم

شما گفتی نگاه همه تو دوره سی اینجوری بودهولی امیر کبیر هم یه آشپز زاده بود که بعدها وزیر شد و زمان ن ...

درست متوجه شدم😃؟

الان نگاه یوسف رو عقب تر از بقیه میدونید یعنی؟

نگاه امیر کبیر و یوسف باهم یکی بوده هااا

درست متوجه شدم😃؟الان نگاه یوسف رو عقب تر از بقیه میدونید یعنی؟نگاه امیر کبیر و یوسف باهم یکی بوده ه ...

خیر 

میگی تو دهه سی همه از غربیا بدشون میومده

میگم امیر کبیر زمان قاجار یعنی سالها قبل دهه سی دوست داشته با غرب تعامل کنه

یوسف هم گفتم قرار بود نماینده قشر روشن فکر باشه کجا گفتم از همه عقب تره

بی خیال متوجه حرف هم نمیشیم