2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 11769 بازدید | 126 پست

واسه بچه داری خ برنامه ها داشتم اینکه اعتماد بنفسشو بالا ببرم محکم و قوی بار بیاد,ولی شوهرم کلا کارایی که منم میکنم خنثی میکنه

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      
ای خدا من تا حالا خ دعوا کردم خ هم قهر کردم البته فقط بخاطر کتک زدن بچه نه کلا زندگیمون سرشار از مشک ...

حب ببین اگه قراره بمونی باید مشکلاتتو حل کنی دیگه شاید بخاطر مشکلاته که به شوهرت فشار میاد و سر بچه خالی میکنه خودت مشکلاتتونو حل کنین حتی از نظر تغذیه ببین مزاجش چطوریه غذاهای ما همه شده سردی نمیخوام قطع دسترسی بشم ولی خب مشکلات روح و روان به تغذیه ماها هم بستگی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا با شوهرم حرف میزنم و انتقاد میکنم ازش دعوا را میندازه بنظرتون با اس ام اس بش بگم حرفامو؟

واسه بچه داری خ برنامه ها داشتم اینکه اعتماد بنفسشو بالا ببرم محکم و قوی بار بیاد,ولی شوهرم کلا کارا ...

ادامه بده انشاءالله نتیجه میگیری خوبه مادری مثل شما داره شاید شما کارای شوهرتو خنثی کردی 😉بچه ها از کسی تاثیر میکیرن که مهربون باشه پدر و مادر های بداحلاق هیچ وقت نمیتونن بچه رو کنترل کنن 

ادامه بده انشاءالله نتیجه میگیری خوبه مادری مثل شما داره شاید شما کارای شوهرتو خنثی کردی 😉بچه ...

من خ بش میرسم و از الان با حرفام و کارام بش اعتماد به نفس میدم ولی وقتی باباش پیششه میترسه ازش و اعتمادشو از دست میده

نمیدونم منم مشکلمو پست بالا گفتم کسی چیزی نگفت.پسر منم روز به روز لجبازتر میشه.من و شوهرم کتکش نمیزن ...

دختر من لجبازه دوست داره بره بالا کابینت هیچی نگم یا چیزی که بر میداره که نباید برداره باید صد بار بگم بر ندار اخرم انگار نه انگار کار خودشو میکنه😑اخرم باید داد بزنم  اگه بازم گوش نده بزنم پشت دستش. . .

میگه بابا کو شبم باباش میاد باباشو اذیت میکنه هر هر میخنده  میپره رو باباش یا میزنه باباشو میخنده یا سر شام که باباش هست غذامونو بهم میریزه وقتی باباش نیس با ادبه...شب دیوونمون میکنه 

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
تا با شوهرم حرف میزنم و انتقاد میکنم ازش دعوا را میندازه بنظرتون با اس ام اس بش بگم حرفامو؟

وای بابای منم مارو میزد اگه مامانم جلوشو میگرفت  مامانمم میزد مامانم قهر کرد چن بار ادم نشد بعد اعتیاد پیدا کرد زندگیمونو به باد داد بعد 21سال طلاق...

شوهر من رو حرفش حرف بزنی زمین و زمانو به هم میریزه تا حالا چند بار ازش گلایه کردم کتک خوردم بدجور منم دیگه بیخیال شدم بخاطر پسرم که تو تنش بزرگ نشه

نمیدونم هر دومون خیلی ترسیدیم آخه قبلا که کوچیکتر بود راحت این ماشین های اسباب بازی که بیرون بچه ها ...

پسر من خیلی حساسه درست مثل پسر شما ولی هر چیزی اولش میترسه اونروز شهر بازی سوار قطار شد پایین نمیومد انقد دوس داشت باباش خیلی حساسه حتی نمیراره پله هم بالا بره میگه پسرم خسته میشه 😕اونروز بردمش خودش پله های سرسره رو رفت بالا سر خورد باباشم نبود بعدا گفتم بهش گفت اگه میکفتاد چی و از این حرفا زیادی مواظبش بودنم خوب نیس باز با خودم میره مستقل تر میشه چون باردارم هستم نمیتونم کمکش کنم 😂 باباش بیش از حد مواظبه 

شوهر من رو حرفش حرف بزنی زمین و زمانو به هم میریزه تا حالا چند بار ازش گلایه کردم کتک خوردم بدجور من ...

ادمی که دست بزن داره یا یبارش بشه دوبار عادت میکنه درست نمیشه من خودم اوایل بچم دعوا میکردم بعدش گریه میکردم یا عذاب وجدان ولی الان طبیعی شده برام دخترمم بازیگوشتر و سرکشتر یبار زدمش خودمو فوحشو نفرین و گریه الان پشت دستش میزنم گریه نمیکنم.فقط میگم خدایا کمکم کن دیوونه نشم

یبار میرفتیم مهمونی شوهرم رفت حموم گفت بیا پشتمو لیف بکش منم رفتم پسرم دنبالم اومد عاشق حمومه کلا,پشت شوهرمو که لیف زدم پسرم بام نمیومد بیرون شوهرم یجوری زدش کلش به دیوار خورد منم عصبی شدم گفتم دیوونه چرا میزنیش گفت ببر از جلو چشم وگر نه تو رو هم میزنم انقد گزیه کردم جای دستش رو صورتش مونده بود 

شوهر من رو حرفش حرف بزنی زمین و زمانو به هم میریزه تا حالا چند بار ازش گلایه کردم کتک خوردم بدجور من ...

یعنی اینکه خودش کتک بخوره تو تنش نیست؟!!!! 

من رفتم بابا 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
یعنی اینکه خودش کتک بخوره تو تنش نیست؟!!!!  من رفتم بابا

چرا اونموقع هم تو تنشه ولی شوهر من کلا ادم نرمالی نیس باش جر و بحث کنی میزنه بچه رو هم میکشه