2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله قبول بشی

منم آزمون دادم ولی زیاد استرس ندارم نهایتا سال بعد ولی دوست دارم قبول بشم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چقدر دلم میخواست یه رشته خوب بیارم زمان کنکور و قبول شم پزشکی و تخصص داخلی و.....

ولی نه پول شو داشتم  نه هیچی .  حتی پول کتاب تست و آمون ازمایشی هم نداشتم  چه برسه به چیزای دیگه .

قبول نشدم .

بعد یه رشته انتخاب کردم . بعد دیدم بازار کار نداره ارشد نخوندم .‌

حیف عمرم که در پای درس و شب بیداریها گذشت 

لامصب کسی نبود بگه خرج نکنی پولی نداشته باشی قبول نمیشی 

بلاخره یه کلاس زبان کلی پول میخواد  چه برسه به بقیه چیزا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چقدر دلم میخواست یه رشته خوب بیارم زمان کنکور و قبول شم پزشکی و تخصص داخلی و.....ولی نه پول شو داشتم ...

الهی ای بابا واقعا حق داری

الان دیگ یجوریه فقط باید پول باشه تا بتونی حتی تلاشم بکنی

منم کار پیدانکردم دنبال ارشدم وگرنه ک...

انشالله امسال بشه بخونیمممم

میخونیم چرا نخونیم من زیاد ناراحتشم نیستم ارشد یه پون مثبته شد شد نشد نشد

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الهی ای بابا واقعا حق داریالان دیگ یجوریه فقط باید پول باشه تا بتونی حتی تلاشم بکنیمنم کار پیدانکردم ...

چرا کار پیدا نکردی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍