2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرمی بهتره قابل فهم تر توضیح میده

خسته ام.                                                                                                                             چای داری بدهی                                                                                                                   لغزش سینی چشمان تو دیدن دارد,💞

پس چرا جواب میدیگفتم کسایی ک با هر دو آشنایی داشتن بگن

عزیزدلم، من صرفا چون تجربه داشتم، تجربه خودم رو گفتم 

دختر خوب تو خودت میدونی میخوای با کی کلاس بگیری ( استاد عزیزی) اما چون خیلی از کامنتا اینجا گفتن استاد کرمی از جمله من و این برخلاف نظر خودت هست عصبی شدی( چون از پیامت کاملا مشخصه) 

من مثل خیلیی از بازدید کننده های تاپیکت میتونستم بدون هیچی بگذرم اما چون خودم پارسال کنکوری بودم میدونم که شک و دودلی چقدر عجیبه و خواستم کمک کنم 

امیدوارم موفق باشی در هر صورت 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

کآری به اینش ندارممیخام سطحش بالاتر و تستی تر بگه

من از کرمی راضی بودم به نظرم‌ اگه بخوای مقایسه بکنی با عزیزی کرمی ده تا پله بالاتره 

خسته ام.                                                                                                                             چای داری بدهی                                                                                                                   لغزش سینی چشمان تو دیدن دارد,💞

عزیزدلم، من صرفا چون تجربه داشتم، تجربه خودم رو گفتم دختر خوب تو خودت میدونی میخوای با کی کلاس بگیری ...

من نمیخاستم ناراحتت کنم ولی نه اتفاقا میخام با کرمی بگیرم ولی میخاستم یکی ک با هر دو آشنایی داشته جوابمو بده و یه طرفه نگه

بازم ممنون💙