2777
2789
عنوان

اسباب بازی برای بچه

96 بازدید | 8 پست

من خودم اصلا از اسباب‌بازی سردرنمیارم‌ یه دختر و یه پسر دو سال و نیم و سه سال و نیمه دارم به نظرتون کدومو‌ بخرم سرگرم بشن البته اگه اسمشو درست گفته باشم‌ حالا عکس هم میزارم،

اسکوتر‌ یا لوپ کار(پلاسماکار)

اگه خونه ویلایی حیاط دار دارین یا مرتب میبرینشون پارک اینا به درد میخوره وگرنه فایده نداره.

بعدم این برای بچه های بزرگتره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خونه ویلایی حیاط دار دارین یا مرتب میبرینشون پارک اینا به درد میخوره وگرنه فایده نداره.بعدم این ...

تو خونه یکسره با موتور پلاستیکی رژه میرن دیگه موتوراشون‌ داغون شده، بعدم اسکوتر که نوشته برای ۲ تا ۹وسال اون‌یکی‌ هم که بچه‌های کوچیک سوار میشن

تو خونه یکسره با موتور پلاستیکی رژه میرن دیگه موتوراشون‌ داغون شده، بعدم اسکوتر که نوشته برای ۲ تا ۹ ...

اسکوتر تعادل باید برقرار بشه سخته میخورن زمین.

بازم هرجور خودت میدونی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اینا رو فرش سخت حرکت میکنن، مخصوصا لوپ کار

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.