2789

سوال منم هس لایک

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سوال منم هس لایک

من خودم سه سال دبیرستان طراحی طلا خوندم علاقم دارم بازار کارشم عالیه 

چون دانشگاه میخوام حقوق بخونم 

طراحی طلا رو تخصصی تر میخوام خارج از درسو دانشگاه اموزش ببینم درامد داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم سه سال دبیرستان طراحی طلا خوندم علاقم دارم بازار کارشم عالیه چون دانشگاه میخوام حقوق بخونم ط ...

چخوب هزینه یادگیری وسرمایه اولیه اش چقدره وقتی درست کردی باید خودت پیج بزنی بفروشی یا؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چخوب هزینه یادگیری وسرمایه اولیه اش چقدره وقتی درست کردی باید خودت پیج بزنی بفروشی یا؟

سرمایه اولیش یه لپ تاپ ک بتونی نرم افزارای طراحی طلا رو داشته باشی 

هزینه یادگیریش تو شهرها آموزشگاهای مختلف متفاوته 

طرحاتو میزنی نمونه کار داشته باشی 

هم میتونی تو شرکت ها کارگاهای طلا به عنوان طراح فعالیت کنی هم پروژه ای  میتونی کار کنی 

هم به صورت دورکاری مشغول شی

سرمایه اولیش یه لپ تاپ ک بتونی نرم افزارای طراحی طلا رو داشته باشی هزینه یادگیریش تو شهرها آموزشگاها ...

اهااامن یلحظه با طلاسازی اشتباه گرفتم

بنظرت طلاسازی چطوره بازار کارش

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز