2821
2789
عنوان

قمقمه دخترم

357 بازدید | 18 پست

سلام دوستان تو مدرسه زنگ تفریح یکی از بچه ها با سنگ زده قمقمه دخترمو شکسته به نظرتون پیگیری کنم قمقمه اشم از اون خوبا بود دخترمم از دیروز ناراحته میگم اگه سنگ به صورت و چشمم می‌خورد چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی سال گذشته قمقمه دخترمنو انداخته بود توچاه  فاضلاب معلم زنگ زده بود به پدر اون بچه ی قمقمه عین همون خریده بود آورده بود برای دخترمن بدون اینکه ب ما بگن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
یکی سال گذشته قمقمه دخترمنو انداخته بود توچاه فاضلاب معلم زنگ زده بود به پدر اون بچه ی قمقمه عین هم ...

دیروز جلسه بود تو زنگ تفریح کلاس سوم بوده بچه‌هه بعد دخترم اومد قمقمه شو داد گفت مامان با سنگ گنده زدن قمقمه ام شکست بعد داشتم میرفتم دفتر مدیر دوستام گفت خاله با یه سنگ گنده بزن دختررمم قمقمه شو میندازه دور گردنش رفتم به مدیر میگم میگه نه بچه های ما این کارو نمیکنن

بله منم از این اعصابم خورده یه بچه کلاس سومی زنگ تفریح چرا باید سنگ پرت کنه

پارسال یکی از همکلاسی های پسرم با مشت با قفسه سینه اش زده بود و این تا دو روز گفت سینه ام درد می‌کنه و آخرش بردیم بیمارستان و اونجا عکس گرفتند و اوکی قلب کردیم

حالا امروز گفت بیا پیگیری کنیم شوهرم میگه ولش کن میگم بابا اگه سنگ به چشم و دماغ بچه میخورد چی باید ...

نه بنظرم ولش نکن حتما برو پشت گوش بندازی ممکنه اون دختره باز بچه تواذیت بکنه

حالا امروز گفت بیا پیگیری کنیم شوهرم میگه ولش کن میگم بابا اگه سنگ به چشم و دماغ بچه میخورد چی باید ...

نه بنظرم ولش نکن حتما برو پشت گوش بندازی ممکنه اون دختره باز بچه تواذیت بکنه